Πλέι οφ Super League: Ξεκίνημα με ντέρμπι «αιωνίων» στο Φάληρο – Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στην άδεια Τούμπα

Πλέι οφ Super League: Ξεκίνημα με ντέρμπι «αιωνίων» στο Φάληρο – Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στην άδεια Τούμπα
Photo Credits: INTIME

Δύο σπουδαία ντέρμπι, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Άρης κλέβουν τα φώτα, ενώ η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοίγει η αυλαία των πλέι οφ της Stoiximan Superleague, στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ίσως όλων των εποχών.

Τα βλέμματα στρέφονται στα δύο clasico σε Καραϊσκάκη και Τούμπα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (20:30, Cosmote Sport1) και τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Άρη (21:00, Novasports Prime) στην άδεια Τούμπα, ενώ επίσης κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το Λαμία-ΑΕΚ (17:00, Cosmote Sport2).

Ματς δίχως αύριο στο Φάληρο για τους Πράσινους, καθώς αν ηττηθούν, τότε ελαχιστοποιούνται με το καλημέρα οι πιθανότητές τους για τον τίτλο, μιας και ήδη μπαίνουν ως αουτσάιντερ στο μίνι πρωτάθλημα, με το -4 από την κορυφή. Την ίδια στιγμή οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν αντίδραση μετά το στραπάτσο από την Μακάμπι Τ.Α., θέλοντας να διατηρήσουν την επαφή τους με την 1η θέση. Δίχως τον τιμωρημένο Ρέτσο αλλά και τον Αλεξανδρόπουλο οι γηπεδούχοι, εκτός οι Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γεντβάι για το Τριφύλλι.

Να παραμείνει στην κορυφή θέλει ο ΠΑΟΚ στη μεγάλη μάχη της Θεσσαλονίκης με τον συμπολίτη Άρη, τον οποίο δεν κατάφερε να κερδίσει στα δύο ματς της κανονικής διάρκειας. Ο Δικέφαλος έρχεται από τη σκληρή ήττα στο Ζάγκρεμπ για το Κόνφερενς Λιγκ, αλλά στο πρωτάθλημα έκανε την τελευταία αγωνιστική την προσπέραση και θέλει να παραμείνει εκεί. Δεν υπολογίζει στον Σαμάτα ο Λουτσέσκου, δίχως προβλήματα οι Κίτρινοι.

Must win παιχνίδι για την ΑΕΚ στη Λαμία, με το διπλό να είναι εκ των ων ουκ άνευ, ιδίως μετά την… αυτοκτονία στο “Βικελίδης”, όπου έχασε το διπλό στο 97′ κόντρα στον Άρη και μαζί την κορυφή. Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Αλμέιδα, καθώς απουσιάζουν οι Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, αλλά πιθανότατα επανέρχεται ο Λιβάι. Για τη Λαμία που είναι η… σταχτοπούτα των πλέι οφ και ζει ιστορικές στιγμές με την παρθενική συμμετοχή της, είναι τιμωρημένος ο Παπαδόπουλος, όμως επανέρχονται οι Σιμόν, Σίντκλεϊ και Σαντάνα.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των playoffs

Λαμία-ΑΕΚ (17:00, CosmoteSport 1)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (20:30, CosmoteSport 1)
ΠΑΟΚ-Άρης (21:00, Novasports Prime)

Η βαθμολογία

  1. ΠΑΟΚ 60
  2. ΑΕΚ 59
  3. Ολυμπιακός 57
  4. Παναθηναϊκός 56
  5. Άρης 42
  6. Λαμία 34

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X