Οτσάλ: «Θέλουμε το Κύπελλο να παραμείνει στα χέρια μας»

Εικόνες από το Άρης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τον αυριανό μεγάλο τελικό με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το θρίαμβο επί του Άρη, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 20:15) τον Ολυμπιακό ΣΦΠ στον Τελικό του F4 του Κυπέλλου Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών με στόχο την κατάκτηση του back to back τροπαίου.

Η «Ένωση» έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον μεγάλο Τελικό που θα διεξαχθεί στο Κ.Γ. «Γ. Γαλανόπουλος» του Λουτρακίου και με τον κόσμο στο πλευρό της θέλει να προσθέσει άλλο ένα τρόπαιο στη συλλογή της.

Αυτός θα είναι ο 5ος Τελικός στην ιστορία του τμήματος στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΡΤ3.

Ο Γιουνούς Οτσάλ είδε όλες τις αθλήτριές του να είναι πανέτοιμες μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου και καταστρώνει απερίσπαστος τα πλάνα του.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δήλωσε στο aek.gr: «Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε στον Τελικό. Στο Πρωτάθλημα χάσαμε δύο φορές από τον Ολυμπιακό και πήραμε τα μαθήματά μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι. Αυτός είναι Τελικός και εμάς μας αρέσουν οι Τελικοί. Θα παλέψουμε κάθε μπάλα. Θέλουμε το Κύπελλο να παραμείνει στα χέρια μας».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X