Αλμέιδα: «Το τελευταίο πέναλτι με Αρη, σύμφωνα με τον νέο κανονισμό, δεν είναι πέναλτι - Ούτε φάουλ έγινε»

Αλμέιδα: «Το τελευταίο πέναλτι με Αρη, σύμφωνα με τον νέο κανονισμό, δεν είναι πέναλτι - Ούτε φάουλ έγινε»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Ματίας Αλμέιδα για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη φάση με την οποία ισοφαρίστηκε η ΑΕΚ από τον Άρη στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του πριν το ματς με τη Λαμία.

Ο Αργεντίνος τεχνικός, μιλώντας στην Cosmote TV ανέφερε πως σύμφωνα με το νέο κανονισμό, το πέναλτι υπέρ του Άρη δεν έπρεπε να δοθεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Πιστεύω ότι κάναμε τα πάντα για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Όμως, πριν από περίπου δέκα μέρες είχαν έρθει διαιτητές εδώ για να μας κάνουν μία ομιλία για τους νέους κανονισμούς. Το τελευταίο πέναλτι, σύμφωνα με τον νέο κανονισμό, δεν είναι πέναλτι. Πάντα σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Εμείς κάναμε τα πάντα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκορ. Παίξαμε ένα παιχνίδι πάνω – κάτω. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Κάναμε κάποια λάθη.

Αλλά όταν παίξαμε στο Κύπελλο με τον Άρη, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης υπήρξε πέναλτι, γιατί η μπάλα κτύπησε και στα δύο χέρια του παίκτη του Άρη. Εκείνη τη φορά δεν υπήρξε κάποια τιμωρία. Αυτή τη φορά, όμως, δεν ακολουθήσαμε τους κανονισμούς, σύμφωνα με την ομιλία που μας έκαναν οι διαιτητές για περίπου μία ώρα.

Και μερικές φορές αυτές οι μικρές «λεπτομέρειες» μπορούν να σου αφαιρέσουν δύο βαθμούς. Μικρές «λεπτομέρειες» που μπορεί στον κόσμο του ποδοσφαίρου να ξεχνιούνται, αλλά σε εμένα είναι συνεχώς παρούσες.

Γιατί όλοι πρέπει να κάνουμε άμυνα μέσα στα παιχνίδια. Και η ερώτηση είναι: πως κάνουμε άμυνα σε μια στατική φάση, σε ένα φάουλ;

Αυτό το φάουλ δεν υπήρξε ποτέ, γιατί δεν είχε προηγηθεί. Οπότε, σήμερα θα ήμασταν με δύο βαθμούς παραπάνω. Είναι απλό. Τώρα αν θέλουμε να καλύψουμε τον ήλιο με το δάκτυλο, μπορούμε να πούμε ότι δεν κάναμε καλή άμυνα σε ένα φάουλ. Οι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν ότι εμείς προσπαθούμε να μην κτυπάμε τον αντίπαλο, να αποφεύγουμε τα φάουλ. Τώρα, αν δίνουν κάποια φάουλ που δεν υπάρχουν, είναι περίεργο… Επίσης, καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να δεχθεί κάποιος ότι η ΑΕΚ πηγαίνει για ένα ακόμη πρωτάθλημα. Αλλά εμείς θα δώσουμε τη «μάχη» μας για να κερδίσουμε άλλο ένα πρωτάθλημα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X