Premier League: Τα πέναλτι των Ράσφορντ και Φερνάντες έδωσαν ανάσα στο κυνήγι του Champions League για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Premier League: Τα πέναλτι των Ράσφορντ και Φερνάντες έδωσαν ανάσα στο κυνήγι του Champions League για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στην Έβερτον επικρατώντας 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στις νίκες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επιβλήθηκε στο Ολντ Τράφορντ 2-0 της Έβερτον με πέναλτι των Ράσφορντ και Φερνάντες κι εξασφάλισε ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη της για την έξοδο στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Σ΄ έναν αγώνα με γρήγορο ρυθμό και πίεση κι από τις δύο τις ομάδες από τα πρώτα λεπτά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκαρνάτσο από τον Ταρκόβσκι, με τον Φερνάντες να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ για τους κόκκινους διαβόλους στο 12ο λεπτό.

Η Έβερτον επιχείρησε να απαντήσει στην επόμενη φάση, με τον Μακνίλ να δοκιμάζει το σουτ και την μπάλα να περνάει δίπλα από δεξί δοκάρι του Ονάνα. Ο ίδιος παίκτης απείλησε εκ νέου, αλλά δεν μπόρεσε ούτε στο 30′ να βρει δίχτυα, καθώς το σουτ κατέληξε για λίγο άουτ.

Στο 28′ λίγο έλειψε η Γιουνάιτεντ να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Πίκφορντ πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες, αποκρούοντας δύσκολα με το ένα χέρι.

Σε λιγότερο ωστόσο, από 10 λεπτά, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0, με τον Γκαρνάτσο να κάνει την προσποίηση, να μπαίνει στην περιοχή και να κερδίζει ξανά πέναλτι από ανατροπή του Γκόντφρι αυτή τη φορά.

Ο Ράσφορντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Πίκφορντ, διευρύνοντας το προβάδισμα της ομάδας του (2-0).

Στο δεύτερο μέρος, οι μπλε του Λίβερπουλ είχαν περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους (53%-47%) και έφτιαξαν περισσότερες τελικές (12-5, 4-3 εντός εστίας) έναντι των γηπεδούχων όμως δεν είχαν ουσία, με την Γιουνάιτεντ να κρατάει το αβαντάζ και να φτάνει σε ένα πειστικό 2-0, που σφράγισε την 15η διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα κόντρα στην Έβερτον.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X