«Η Τσίβας ονειρεύεται επιστροφή Αλμέιδα!»

«Η Τσίβας ονειρεύεται επιστροφή Αλμέιδα!»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τους Μεξικάνους, η Τσίβας θέλει να φέρει πίσω στον πάγκο της ομάδας τον Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ από το Μεξικό, η Τσίβας η οποία φέτος δεν πραγματοποιεί και την καλύτερη σεζόν για τα στάνταρ της, ονειρεύεται την επιστροφή του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ άφησε το στίγμα του στην Τσίβας και οι οπαδοί θα τον ήθελαν και πάλι στο τιμόνι της ομάδας. Δημοσιεύματα στο Μεξικό επαναφέρουν το θέμα επιστροφής του «Πελάδο» στην ομάδα με την οποία κατέκτησε τα πάντα και αποχώρησε με απόφαση της διοίκησης το 2018.

Μάλιστα, επικαλούνται δηλώσεις νοσταλγίας του Αλμέιδα, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει: «Η Τσίβας θα βρίσκεται πάντα χαραγμένη στην καρδιά μου. Ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου, συνάντησα πολλούς φίλους, αγάπησα την κουλτούρα τους και όσα συνδέονταν με την ομάδα. Αν είχα συνεχίσει, θα έκανα το Μεξικό σπίτι μου. Παρόλο που τώρα συνεχίζω την πορεία μου στον κόσμο, διατηρώ την όμορφη ανάμνηση των οπαδών».

Βέβαια, ο Αλμέιδα έχει αναλάβει εδώ και δύο χρόνια το πρότζεκτ της ΑΕΚ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2028 και παρά τις σειρήνες από το Μεξικό, δύσκολα θα επιστρέψει άμεσα στην Τσίβας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X