Τούχελ: «Δεν έχουμε παραδώσει τον τίτλο»

Τούχελ: «Δεν έχουμε παραδώσει τον τίτλο»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Τούχελ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν μπορεί να απέχει 10 βαθμούς από την κορυφή της Bundesliga, αλλά ο προπονητής Τόμας Τούχελ παραμένει αισιόδοξος για τις πιθανότητες της ομάδας του να κυνηγήσει την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν και να εξασφαλίσει τον 12ο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήματος.

Η Μπάγερν, δεύτερη με 54 βαθμούς μετά από 24 ματς, φιλοξενεί αύριο (9/3) τη Μάιντς  και θέλει να διατηρήσει το μομέντουμ μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Λάτσιο στους «16» του Champions League στις αρχές της εβδομάδας.

Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι, που θα φύγει από την Μπάγερν στο τέλος της σεζόν, είπε ότι ενώ η διαφορά με τη Λεβερκούζεν μπορεί να μην είναι μικρή, τα πράγματα δεν έχουν τελειώσει.

«Δεν έχουμε… παραδώσει τον τίτλο», είπε  σήμερα (8/3) ο Τούχελ στους δημοσιογράφους.

«Υπάρχει μια περιοχή μεταξύ της εγκατάλειψης και της δήλωσης πρόθεσης και αυτό ονομάζεται πραγματικότητα. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Αυτό είναι ρεαλιστικό. Εμείς, πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί. Αυτό ξεκινά πάντα με το επόμενο βήμα. Πρέπει να κερδίσουμε, να κερδίσουμε, να κερδίσουμε. Δεν είναι πλέον στα χέρια μας. Η Λεβερκούζεν δεν μας αισθάνεται πλέον να αναπνέουμε στον λαιμό της. Φταίμε εκεί. Αλλά αυτό δεν μας απαλλάσσει από το καθήκον μας να δώσουμε τα πάντα αύριο», πρόσθεσε.

Ο Γερμανός προπονητής είπε ότι η διάθεση εντός της ομάδας ήταν θετική: «Υπάρχει πάντα μεγάλη ελπίδα. Προφανώς, εμπειρίες και αποτελέσματα όπως αυτό με τη Λάτσιο μας βοηθούν, πρέπει να μας δίνουν κουράγιο και αυτοπεποίθηση», πρόσθεσε.

«Όταν φοράς τη φανέλα της Μπάγερν, έχει να κάνει με την απόδοση. Αυτό είναι το ίδιο αύριο. Θέλουμε το μέγιστο αύριο. Ελπίζουμε η νίκη να μας δώσει αυτοπεποίθηση και να ακολουθήσουμε με περισσότερες νίκες.»

Ο Γάλλος εξτρέμ Κίνγκσλεϊ Κομάν θα επιστρέψει από τραυματισμό μετά τη διεθνή διακοπή, αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, είπε ο Τούχελ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X