Ο δήμαρχος, ο Αλέκος και ο Κοντομάνικος

Ο δήμαρχος, ο Αλέκος και ο Κοντομάνικος
Photo Credits: INTIME

Ο Insider βλέπει τα... ύστερα του κόσμου να συμβαίνουν για να μπει εμπόδιο στην ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη και έχει την είδηση της χρονιάς!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ίδιος ο Μαρινάκης δημόσια με δηλώσεις, έλεγε τον Κούγια «σκουπίδι». Ο Κούγιας με την σειρά του εμφανιζόταν στα Μ.Μ.Ε κι έλεγε για «εγκληματική οργάνωση» του Μαρινάκη στο ποδόσφαιρο. Το τι έλεγε τα τελευταία χρονια και για τους δύο ο Μπέος, δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε. Αν έτυχε να ζείτε σε άλλη χώρα κάντε ένα απλό googlάρισμα και θα βρείτε τα πάντα…

Κι όμως… Ο Μελισσανίδης τους έφερε όλους πιο κοντά. Για την ακρίβεια, αγκαλιά. Ο Κούγιας έφτασε να εκπροσωπεί επίσημα τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη και να τον υμνεί. Ο Μπέος έφτασε να εκπροσωπείται νομικά ως ΠΑΕ Βόλος από τον Κούγια. Ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη έγινε μέχρι και προστάτης της ΠΑΕ της Μαγνησίας τελευταία. Μιλάμε γι΄απίστευτα πράγματα. Γιατί όλα αυτά; ΑΕΚ και Μελισσανίδης κύριοι. Η πιο ισχυρή συγκολλητική ουσία.

Αγκαλίτσα όσοι ξεκατινιάζονταν!

Μια ακόμη τεράστια νίκη αυτής της ΑΕΚ, είναι πως αναγκάζει σε εκπληκτικές παλινδρομήσεις και μπροστά στην αδυναμία αντιμετώπισης της φέρνει αγκαλίτσα όσους ξεκατινιάζονταν δημόσια μεταξύ τους.

Τι αξιοπρέπειες και κουραφέξαλα τώρα… Αυτά είναι για άλλους. Εδώ καιγόμαστε, χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μας… Κι αν γελάει το Πανελλήνιο; Και τι έγινε; Η πρώτη φορά θα είναι ή η τελευταία, με τις συγκεκριμένες αιτίες; Ουδέποτε αμφισβήτησε κύριοι ο δήμαρχος Βόλου τις νομικές ικανότητες του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού. Τι θέλετε τώρα; Γι΄άλλον Αλέκο έλεγε στον Θωμαΐδη. Όχι για τον συγκεκριμένο, μη μπερδεύεστε…

Μέχρι να έρθει ο τίγρης!

Αλλά αφού δεν ντρέπονται αυτοί να τα κάνουν, θα ντρεπόμαστε εμείς να τα επισημαίνουμε; Μιλάμε για ανεπανάληπτο τσίρκο Μεντράνο, από έναν μηχανισμό που κάποτε αισθανόταν παντοδύναμος, αλλά είχε αντιπάλους Αδαμίδη, Γόντικα, Ζαγοράκη. Συνέχισε το ίδιο και με Σαββίδη, Αλαφούζο. Κανένα πρόβλημα.

Μέχρι που έγινε το μπαμ με την έλευση του Τίγρεως κι από τότε τρέχουμε…

Ούτε τη χρονιά, αλλά με… αποζημίωση

Στο μεταξύ, μετά το νέο τετράμπαλο (έχει χαθεί το μέτρημα τα τελευταία χρόνια) σε ευρωπαϊκό παιχνίδι στην κάποτε πανίσχυρη φαληρική έδρα, είπανε να το γυρίσουνε σε επίδειξη εμπιστοσύνης στον προπονητή. Εμπιστοσύνης… στο project. Έχουν και τον νταλγκά της ΑΕΚ με τον Αλμέιδα, προσπαθούν κι αυτοί να δείξουν πως κάτι βρήκαν. Μόνο που ο Κοντομάνικος δεν θα βγάλει ούτε την φετινή σεζόν. Εδώ το διαβάσατε πρώτοι.

Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Κοντομάνικος, πως μετά από τέτοιο… μανίκι, τον κάλεσαν να ανανεώσει μην τον χάσουν. Προφανώς πήρε χαμπάρι πλέον για τα καλά σε τι επίπεδο απελπίσίας βρίσκονται. Και βγήκε μάγκας. Γιατί από το βράδυ της Πέμπτης, υπάρχει και αποζημίωση….

Ο Insider

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X