Europa League: Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Αταλάντα έμειναν στο 1-1 και όλα θα κριθούν στο Μπέργκαμο

Europa League: Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Αταλάντα έμειναν στο 1-1 και όλα θα κριθούν στο Μπέργκαμο
Photo Credits: INTIME

Ισοπαλία ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Αταλάντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ματς που τα είχε όλα. Δοκάρια, πολλές ευκαιρίες, γκολ, όμως δεν είχε νικητή καθώς Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Αταλάντα έμεινα στο 1-1 και όλα θα κριθούν στο Μπέργκαμο.

Το ματς

Στην πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 17ο λεπτό ο Τρινκάο πέρασε μια υπέροχη κάθετη πάσα στον Παουλίνιο, αυτός μπήκε περιοχή και με αριστερό πλασέ έκανε το 1-0.

Μία ανάσα από το 1-1 στο 23ο λεπτό η Αταλάντα με τον Χολμ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε ένα σουτ αλλά έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 29ο λεπτό, ο αρχηγός της Αταλάντα προσπάθησε να απειλήσει με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο κίπερ της Σπόρτινγκ, απέκρουσε την μπάλα.

Μετά από ένα λάθος γύρισμα της άμυνας της Σπόρτινγκ, η Αταλάντα έκλεψε, η μπάλα έφτασε στο Σκαμάκα και αυτός με σουτ έξω από την περιοχή και τον τερματοφύλακα εκτός εστίας, «έγραψε» το 1-1 στο 39ο λεπτό.

Δύο λεπτά αργότερα η Αταλάντα είχε μία μεγάλη ευκαιρία να κάνει την ανατροπή όμως η κεφάλια του σκόρερ της αποσοβήθηκε από τον Ίσραελ.

Η πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος ανήκε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Κατάμο μπήκε στην περιοχή, σούταρε αλλά ο Μούσο του είπε «όχι» και απομάκρυνε την μπάλα.

Ακόμα μία τεράστια ευκαιρία για την ιταλική ομάδα. Μαγική ενέργεια από τον Λουκμαν, «έσκασε» σακούλα στον Κουαρέσμα, μπήκε στην περιοχή αλλά στάθηκε άτυχος καθώς το σουτ βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Σπόρτινγκ.

Απαντάνε στα δοκάρια οι γηπεδούχοι, στο 60ο λεπτό, με τον Τρινκάο να κάνει μια συστημένη σέντρα για τον Κόατες, αυτός να πέρνει την κεφάλια, όμως η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι.

Και όμως χάθηκε! Ο Κολάσινατς βρέθηκε στην περιοχή της Σπόρτινγκ, αμαρκάριστος πήρε την κεφάλια ωστόσο η μπάλα «έγλυψε» το αριστερό δοκάρι και πέρασε αουτ στο 76ο λεπτό.

Ο Τουρέ πέτυχε ένα απίθανο γκολ με ψαλιδάκι στο 86ο λεπτό αλλά υποδέχθηκε σε θέση οφσάιντ και έτσι το 1-1 παραμένει.

Οι ενδεκάδες:

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Ίσραελ, Κουαρέσμα, Κόατες, Ντιομάντε (46΄ Σεντ Τζούσρ), Κατάμο, Κοιντρέντι (46΄ Χόιλμαντ), Μορίτα (84΄ Μπραγκάνσα), Ρέις, Έντουαρτ (46΄ Γκιοκέρες), Τρινκάο, Παουλίνιο (68΄ Εσγάιο)

Αταλάντα: Μούσο, Ντιμσίτι, Χίεν (46΄ Σκαλβίνι), Κολάσινατς, Χόλμ (89΄ Ζαπακόστα), Ντε ρούν, Έντερσον, Ρουγκέρι, Μίραντσουκ (71΄ Κοπμάινερς), Λουκμαν (71΄Ντε Κετελάρ), Σκαμάκα (80΄ Τουρέ)

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X