Champions League: Χωρίς δυσκολία η Μπάγερν καθάρισε την Λάτσιο (3-0) και πήρε το εισιτήριο για τους «8»

Champions League: Χωρίς δυσκολία η Μπάγερν καθάρισε την Λάτσιο (3-0) και πήρε το εισιτήριο για τους «8»
Photo Credits: INTIME

Η Μπάγερν Μονάχου παρουσιάστηκε σοβαρή και πήρε μια άνετη νίκη με 3-0 επί της Λάτσιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε εύκολα (3-0) της Λάτσιο και κλείδωσε την συμμετοχή της στους «8» του UEFA Champions League.

Στην κατάμεστη «Allianz Arena» η Μπάγερν έψαχνε ένα γρήγορο γκολ, για να ισορροπήσει τη σειρά με τη Λάτσιο, η οποία μπήκε στο ματς με προβάδισμα 1-0 απ’ το γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε στον πρώτο αγώνα της Ρώμης. Ο θρυλικός φορ των «λατσιάλι» ήταν εκείνος που έχασε και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, όταν στο 35′ απέτυχε να βρει δίχτυα με κεφαλιά απ’ τα τρία μέτρα σημαδεύοντας άουτ.

Τρία λεπτά μετά η Μπάγερν «τιμώρησε» την αστοχία του Ιμόμπιλε με τον δικό της «γκολτζή» Χάρι Κέιν, ο οποίος με κεφαλιά-ψαράκι έδωσε προβάδισμα στη γερμανική ομάδα. Πριν βγει μάλιστα το ημίχρονο, οι Βαυαροί έφεραν πια τον αγώνα στα… μέτρα τους, κάνοντας το 2-0 με κεφαλιά του Μίλερ σε σέντρα-σουτ του Ντε Λιχτ.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Μπάγερν κυριάρχησε απόλυτα στο χορτάρι κι έφτασε στο 3-0, ξανά με τον Κέιν, ο οποίος πήρε το… ριμπάουντ απ’ την απόκρουση του Προβεντέλ στο πλασέ του Σανέ, ενώ στο 71′ ο Μίλερ έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία, σημαδεύοντας το αριστερό δοκάρι.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X