Champions League: Ο Εμπαπέ έστειλε την Παρί στα προημητελικά (2-1) την Σοσιεδάδ, πριν φύγει για Μαδρίτη

Champions League: Ο Εμπαπέ έστειλε την Παρί στα προημητελικά (2-1) την Σοσιεδάδ, πριν φύγει για Μαδρίτη
Photo Credits: INTIME

Νίκη-πρόκριση για την Παρί Σεν Ζερμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στην Ισπανία της Ρεάλ Σοσιεδάδ με 2-1 με «ντοπιέτα» του Κιλιάν Εμπαπέ, και οι Γάλλοι με δύο νίκες πέρασαν στους 8 του Champions League.

Το ματς

Η πρώτη ευκαιρία του ματς άνηκε στην Παρί με τον Μπαρκολά στο 10ο λεπτό να δέχεται μία πάσα μέσα στην περιοχή, να κάνει το σουτ, όμως ο κίπερ της Σοσιεδάδ να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 15ο λεπτό η Παρί άνοιξε το σκορ με τον Εμπαπέ να πέρνει μία πάσα από τον Ντεμπέλε, να μπαίνει μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έσκισε (κυριολεκτικά) τα δίχτυα του Ρεμίρο, κάνοντας το 1-0.

Οι Γάλλοι δεν έριξαν ρυθμό και συνέχισαν να απειλούν και θα μπορούσαν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα στο 29ο λεπτό και πάλι με τον Εμπαπέ αλλά ο Ρεμίρο με το αριστερό πόδι έδιωξε σε κόρνερ.

Η τελευταία στιγμή του πρώτου μέρους άνηκε στην Ρεάλ Σοσιεδάδ με τον Κούμπο να απειλεί από μακριά και το σουτ του να φεύγει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Ντοναρούμα.

Στο δεύτερο μέρος η Παρί κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με σκόρερ και πάλι τον Εμπαπέ. Στο 56ο λεπτό ο Λι έκανε μια βαθιά μπαλιά στο χώρο προς τον διεθνή επιθετικό ο οποίος ξεπέρασε τον αντίπαλο του στο σπριντ από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Ρεμίρο για το 2-0 της Παρί.

Η Ρεάλ Σοσιέδαδ βρήκε το γκολ της τιμής στο 90ο λεπτό με τον Μερινό να πέρνει το ριμπάουντ μετά από την απόκρουση του Ντοναρούμα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό σκορ 1-2.

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπελδία, Λε Νορμάν, Γκαλάν, Μέντεθ (61′ Μπρενιάρ), Θουμπιμέντι, Μερίνο, Μπέκερ (61′ Μπαρινετσέα), Οϊαρθάμπαλ, Κούμπο.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακιμί (82′ Σολέρ), Μπεράλντο, Λ. Ερναντέζ, Μέντεθ (62′ Τουριέντες), Ζαΐρ-Εμερί, Ρουίθ, Βιτίνια, Ντεμπελέ (82′ Κόλο Μουάνι), Εμπαπέ, Μπαρκολά (46′ Κανγκ-Ιν Λι).

 

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X