Οι παίκτες της ΑΕΚ να δείξουν στον κόσμο ότι πεινάνε για το πρωτάθλημα!

Οι παίκτες της ΑΕΚ να δείξουν στον κόσμο ότι πεινάνε για το πρωτάθλημα!
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης κάνει τη σούμα της ΑΕΚ για την κανονική διάρκεια, βλέπει τα πλέι οφ και ξέρει καλά τι πρέπει να αλλάξει για να μείνει το πρωτάθλημα στα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κλήρωση των play offs μας δίνει μια ευκαιρία αρχικά να πάρουμε προβάδισμα από τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό ή και τους δύο. Ενδεχομένως να ξεπεράσουμε και τον ΠΑΟΚ. Όχι γιατί εμείς έχουμε εύκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε παιχνίδι που εξαρτάται από την δική μας απόδοση το αποτέλεσμα του. Κάτι που δεν ισχύει για τα παιχνίδια των άλλων, που είναι ντέρμπι.

Αλλά οι ευκαιρίες φέτος δεν έχουν λείψει. Κι έχουν πάει όλες στράφι. Οπότε η στήλη αν θέλει να δει κάτι στο ξεκίνημα των play offs με την Λαμία, είναι ότι οι παίκτες της ΑΕΚ πεινάνε, θέλουν πάση θυσία πάλι το πρωτάθλημα. Γιατί αυτός που δεν καθαρίζει το παιχνίδι με την Κηφισιά και τρώει γκολ στο 85΄ δεν μου δείχνει ότι πεινάει για πρωτάθλημα.

Αυτός που μπαίνει στον ΟΦΗ και δεν καταλαβαίνεις αν παίζει ή όχι, δεν μου δείχνει πως πεινάει για το πρωτάθλημα. Αυτός που δέχεται πίεση από τον Πανσερραϊκό των δέκα παικτών στα τελευταία λεπτά και τρώει γκολ ισοφάρισης δεν μου δείχνει πως πεινάει για πρωτάθλημα. Αυτός που θέλει λίγα λεπτά για να φύγει με διπλό από Τούμπα και Χαριλάου αντίστοιχα και τρώει τσάμπα γκολ από στημένα, δεν μου δείχνει ότι πεινάει, ότι τρώει σίδερα για να πάρει το πρωτάθλημα.

Η μισή ίντσα!

Για να τα λέμε όλα παιδιά. Η ΑΕΚ είναι σε πόλεμο καθημερινό, αδυσώπητο, τους έχει απενάντι της όλους στην κυριολεξία κι όχι γιαλαντζί όπως λένε για τους εαυτούς τους ή υπόλοιποι και στο γήπεδο μέσα κακά τα ψέματα δεν βλέπεις πάντα όταν χρειάζεται πολεμιστές που θα δώσουν και την ζωή τους για τον μισό βαθμό. Την μισή ίντσα που έλεγε και ο Αλ Πατσίνο στον ρόλο του προπονητή του NFL. Την μισή ίντσα που την έλεγε ζωή ολόκληρη.

Μια ζωή ολόκληρη παιζόταν στα τελευταία λεπτά στο Βικελίδης κι εμείς κάναμε βήματα πίσω, λυγίζαμε στην πίεση, χάναμε την μπάλα, κάναμε τον αντίπαλο να πιστεύει. Κι ας μη μπορούσε υπό κανονικές συνθήκες, έβλεπε κάτι σε μας που του έλεγε «μέχρι το τέλος ποτέ δεν ξέρεις».

Αυτό είχαν δει κι από την Κηφισιά κι από τον Παναιτωλικό κι από τον Πανσερραϊκό κι από τον κάθε πικραμμένο που έχουμε αφήσει πολύτιμους βαθμούς φέτος. Αφήστε τι έγινε σε κάποια από αυτά τα ματς με την διαιτησία. Για να φτάσουμε να κριθούν από τα διαιτητικά λάθη, είχαμε κάνει κι εμείς εγκλήματα.

Δείξτε πως το θέλετε πολύ

Δεν μπορεί οι παίκτες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού να θέλουν περισσότερο αυτό το πρωτάθλημα. Δεν νοείται. Ο κόσμος της ΑΕΚ διψάει για να το πάρουμε ξανά, να σας αποθεώσει, να σας βάλει και πάλι στο πάνθεον των ηρώων. Δείξτε τους πως το ίδιο διψάτε κι εσείς.

Και κάπου να το κόψουμε το παραμύθι «δεν βλέπουμε κανέναν», «ελάτε να μας το πάρετε» κι όλα αυτά. Γιατί φέτος η αλήθεια είναι πως αν δεν έχουμε δει κάποιον αυτοι είναι ο Βαφέας, ο Θυμιάνης, ο Άλεξιτς, ένας Μπαλτασάρα στο Αγρίνιο, παραλίγο ένας Τζήμας τις προάλλες με τον ΠΑΣ και δεν συμμαζεύεται.

Ή να θυμίζουμε εμείς στον κόσμο πως παίζει ακόμη μπάλα ο Φετφατζίδης. Να το κόψουμε το παραμύθι άμεσα και να βάλουμε μυαλό όλοι μας τριγύρω από την ομάδα γιατί με αυτά τα μυαλά που έχουμε τώρα στα play offs θα πάμε και πραγματικά δεν θα δούμε κανέναν. Στην κυριολεξία…

Να γίνουν όλοι πάλι πολεμιστές

Στήριξη ζεστή, τρελή, παραληρηματική, αλλά κι απαίτηση. Απαίτηση να δούμε στο γήπεδο ανθρώπους που πεινάνε για να κερδίσουν, που θα τα αφήσουν όλα στο γήπεδο μέσα για να φύγουν νικητές. Να δούμε 16 «Βίντα», που η απίστευτη φετινή μας γκαντεμιά έφτασε στο να γίνει αυτός ο μεγάλος άτυχος στην τελευταία φάση. Αλλά δεν έχει σημασία. Γιατί ο συγκεκριμένος δείχνει σε κάθε αγώνα ότι πεινάει, ότι θέλει, ότι είναι γεμάτος πάθος και ορμή γι’ άλλο ένα πρωτάθλημα.

Δεν νοείται η ΑΕΚ να έχει κάνει τον Ολυμπιακό του Κούγια να βγαίνει δημόσια εκπρόσωπος και του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, οι δύο τελευταίοι να μη βγάζουν κιχ και να το δέχονται αυτό ενώπιον τους να γίνεται κι εμείς να ερχόμαστε μέσα στο χορτάρι και να κάνουμε ήρωα τον κάθε πικραμένο και να τους δίνουμε θάρρος.

Οι παίκτες έχουν έναν προπονητή που παλεύει για να τους έχει όλους έτοιμους, όλους υποψήφιους πρωταγωνιστές ανά πάσα στιγμή, που πιστεύει με όλη του την ψυχή σε αυτούς και ατομικά και σαν γκρουπ. Μια ψυχάρα, που είναι στο πλευρό τους με τα μπούνια και είναι στρατηγός από αυτούς που δεν κάθονται πίσω να δουν την μάχη και να κατευθύνουν, αλλά πολεμάει πρώτος. Να γίνουν πάλι όλοι πολεμιστές. Αυτό ζητάμε!

Ο Ενωσίτης

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X