Ντέμης: «Η ΑΕΚ δεν κέρδισε ένα ματς που είχε στο χέρι της, είναι πιο συγκεντρωμένη στα ντέρμπι» (VIDEO)

Ντέμης: «Η ΑΕΚ δεν κέρδισε ένα ματς που είχε στο χέρι της, είναι πιο συγκεντρωμένη στα ντέρμπι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πώς σχολίασε το 3-3 της ΑΕΚ με τον Άρη ο Ντέμης Νικολαΐδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή του Monday FC για το 3-3 της ΑΕΚ με τον Άρη και αναφέρθηκε στα νεκρά διαστήματα που πληρώνει η Ένωση χάνοντας βαθμούς, ενώ στάθηκε στην συγκέντρωση που δείχνει στα ντέρμπι.

«Ήταν 100% υπόθεση της ΑΕΚ. Ήταν στο χέρι της το παιχνίδι. Έχουμε δει αρκετές φορές την ΑΕΚ μετά το πρώτο γκολ να κάθεται. Πέρυσι δεν το έκανε αυτό», είπε ο Ντέμης και πρόσθεσε: «Μπήκε πολύ καλά η ΑΕΚ, αλλά όταν άρχισε να κάθεται, ο Άρης άρχισε να ανεβαίνει. Δεν έπαιξε τρομερά ο Άρης. Η ΑΕΚ όταν έπαιζε ήταν πολύ καλή. Το ξανάκανε με το που έμεινε πίσω στο σκορ. Τελείωσε η ΑΕΚ το ματς με την ίδια να υποχωρεί. Η ΑΕΚ δεν έχει καθαρό μυαλό ίσως, ή δεν κρατάει την μπάλα. Τελειώνουν τα παιχνίδια στη μικρή της περιοχή και δέχεται γκολ στο τέλος. Η ΑΕΚ είναι σαν να έχει κενά διαστήματα και τα πληρώνει».

«Ο Κουέστα κράτησε τον Άρη στο ματς. Στην απόκρουση του Λιούμπισιτς στο 0-1 και σε εκείνη με τον Τσούμπερ στο 2-3», είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης σε ό,τι αφορά το σχόλιό του για τα πρόσωπα του ματς.

«Η ΑΕΚ θα έπαιρνε προβάδισμα δύο γκολ. Ξέραμε ότι ο Λιούμπισιτς είναι πολύ καλός. Ο Ρότα μου άρεσε επίσης. Και ο Άμραμπατ. Ο Πόνσε έβαλε απίθανο γκολ, έβαλε εντυπωσιακή δύναμη με το κεφάλι στην πρώτη τελική του. Την δουλειά του την έκανε», ανέφερε για την ΑΕΚ ο Νικολαΐδης.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια ο Ντέμης Νικολαΐδης υποστήριξε: «Η ΑΕΚ πρέπει να το κοιτάξει ότι ρίχνει τον ρυθμό όταν είναι μπροστά στο σκορ. Επίσης τα ματς που τελειώνουν στην περιοχή της είναι πρόβλημα γιατί δεν έχει και την τύχη με το μέρος της. Η ΑΕΚ είναι καλή επιθετικά στα στημένα, κακή αμυντικά στα στημένα. Ο Βίντα έχει ένα ένστικτο γκολτζή, σκόραρε ακόμα ένα. Η ΑΕΚ στα ντέρμπι είναι πιο συγκεντρωμένη και τώρα ξεκινάνε τα ντέρμπι στα play off. Η ΑΕΚ δέχεται φάσεις με μπαλιές πίσω από την άμυνα», ενώ για τη φάση που ο Άρης αρχικά κέρδισε πέναλτι με τον Μορόν, το οποίο το VAR πήρε πίσω, πρόσθεσε: «Ο διαιτητής έπρεπε να βγάλει κίτρινη κάρτα στον Μορόν. Από τι έπεσε; Είδα τον Πινέδα να είναι cool και να περιμένει οπότε κατάλαβα. Δεν γίνεται να πέφτουμε έτσι. Έχει πολλές κάμερες και φαινόμαστε. Πέφτουμε μόνοι μας και ζητάμε πέναλτι ενώ δεν υπάρχει επαφή; Δεν είναι σωστό».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X