Κεκλεισμένων των θυρών το ΠΑΟΚ - Άρης στην πρεμιέρα των play offs

Κεκλεισμένων των θυρών το ΠΑΟΚ - Άρης στην πρεμιέρα των play offs
Photo Credits: INTIME

Χωρίς κόσμο αναμένεται να διεξαχθεί το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς κόσμο αναμένεται να διεξαχθεί το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα, αφού οι «ασπρόμαυροι» έχουν τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από τη ΔΕΑΒ.

Ντέρμπι Θεσσαλονίκης έβγαλε η κλήρωση των playoffs της Stoiximan Super League, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα στην πρεμιέρα της διαδικασίας που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Παρόλα αυτά το μεγάλο ματς αναμένεται να πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο. Και αυτό διότι ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει τιμωρηθεί από τη ΔΕΑΒ με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για ρίψεις κροτίδων στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας με τον Ολυμπιακό.

Έτσι, με βάση την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (04/03) και εφόσον παραμένει η απόφαση της ΔΕΑΒ, οι Θεσσαλονικείς θα εκτίσουν την ποινή τους στην αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X