Ο Βεργέτης και ο Σιδηρόπουλος συναγωνίζονταν πώς θα αδικήσουν την ΑΕΚ

Ο Βεργέτης και ο Σιδηρόπουλος συναγωνίζονταν πώς θα αδικήσουν την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για την παράλληλη δράση δύο ρέφερι που κατάφεραν να ξεφτιλίσουν το οποιαδήποτε ίχνος αξιοπιστίας τους (ξανά)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτό το πέναλτι το οποίο δεν έδωσε ο Βεργέτης εναντίον του Παναθηναϊκού στην Κρήτη, αυτό που αναγκάστηκε να κάνει επειδή υπήρχε άνθρωπος στο VAR, οποίος τιμάει τα παντελόνια του και σέβεται τη δουλειά του, ο Σιδηρόπουλος προφανώς και θα παρακαλούσε να του συμβεί ώστε να βοηθήσει τον Άρη να πάρει το αποτέλεσμα.

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ είδαμε ξεκάθαρα την επιθυμία ενός διαιτητή να ευνοήσει μία ομάδα. Ο συγκεκριμένος, βέβαια, σε όλα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ έχει προσπαθήσει και το έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό, επηρεάζοντας εν τέλει το αποτέλεσμα. Αυτό μας δείχνουν όλα τα εκτός έδρας των πράσινων με εκείνον να σφυρίζει.

Ο Σιδηρόπουλος, από την άλλη, έδειχνε με κάθε τρόπο στη Θεσσαλονίκη ότι δεν ήθελε να κερδίσει η ΑΕΚ. Το πρώτο πέναλτι που δίνει, ακόμα και μπανάνα να ήταν, θα απωθούσε τις μαϊμούδες (να περάσει δεν είναι ρατσιστικό). Το δεύτερο, ορθά το καταλογίζει, βεβαίως ο καθένας μπορεί να καταλάβει από την ταχύτητα με την οποία υποδεικνύει την άσπρη βούλα ότι ο άνθρωπος είναι σαν να παρακαλεί για να έρθει αυτή η στιγμή.

Είναι φοβερό το σκηνικό που ζούμε. Όλοι προσπαθούν, με κάθε τρόπο ειδικά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που καθοδηγούνται από τον Αλαφούζο, να μας πείσουν ότι η ΑΕΚ είναι η ομάδα που ευνοείται, την ώρα που εγκλήματα ξεκάθαρα τα οποία εκπορεύονται από τις σφυρίχτρες διαιτητών που μοιάζουν να είναι προκατειλημμένοι, τη φέρνουν σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Ας δούμε τις κίτρινες κάρτες που πήραν ο Τσούμπερ και ο Λιούμπισιτς και ας συζητήσουμε μετά για οτιδήποτε άλλο.

Όχι βέβαια ότι αυτό που συμβαίνει με την ΑΕΚ, ειδικότερα στα τελευταία παιχνίδια, είναι ένα δικό της κεκτημένο που μας δείχνει ότι πορεύεται με σιγουριά και ασφάλεια προς την κατάκτηση του τίτλου ξανά. Οι πεταμένοι βαθμοί είναι πάρα πολλοί στη διάρκεια της φετινής σεζόν, είδαμε δύο τέτοιους να φεύγουν μέσα από τα χέρια της και στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Άρη.

Προφανώς ζήτημα το οποίο πρέπει να το δουν όλοι, πάρα πολύ σοβαρά. Περισσότερο οι ποδοσφαιριστές, γιατί ο προπονητής είναι δεδομένο ότι δεν τους διδάσκει να είναι αφηρημένοι. Το αντίθετο θα έλεγε κάποιος…

Για να φτάσεις στην κατάκτηση του τίτλου θα πρέπει να μην κάνεις δώρα στους άλλους. Η ΑΕΚ έδωσε κάμποσα στους αντίπαλούς της φέτος, όμως το έχει παρακάνει. Προδίδει τον εαυτό της σε κάθε ευκαιρία, δείχνει ότι είναι ανασφαλής και εύκολη στο να της γυρίσουν παιχνίδια τα οποία είναι δικά της.

Έχουμε δει απίστευτα πράγματα στη διάρκεια της σεζόν να συμβαίνουν, να δέχεται τέρματα από το πουθενά, να χάνει παιχνίδια το οποία είναι δικά της, να πετάει βαθμούς στα τελευταία λεπτά. Όσα δηλαδή δεν έκανε πέρυσι και επαναλαμβάνει κατ’ εξακολούθηση φέτος. Ξυπνήστε παιδιά, το πρωτάθλημα δεν έρχεται έτσι…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X