Κούστας: «Γνωρίζαμε τη σημαντικότητα του παιχνιδιού - Ο Αλμέιδα μας συμβουλεύει συνεχώς»

Κούστας: «Γνωρίζαμε τη σημαντικότητα του παιχνιδιού - Ο Αλμέιδα μας συμβουλεύει συνεχώς»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ Β', μετά τη νίκη κόντρα στον Αιολικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πόσο σημαντική ήταν η νίκη κόντρα στον Αιολικό στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ Β’, Νίκος Κούστας, ο οποίος τόνισε πως στόχος της ομάδας ήταν η είσοδος στα Play offs, αλλά και ανάδειξη ποδοσφαιριστών για την πρώτη ομάδα της Ένωσης.

Μάλιστα σε αυτό το κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και για τη βοήθεια που δίνει ο Ματίας Αλμέιδα και τις συμβουλές.

Αναλυτικά όσα είπε μετά τον αγώνα ο Νίκος Κούστας:

«Σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζαμε τη σημαντικότητα του παιχνιδιού και πόσο σημαντικοί ήταν οι τρεις βαθμοί για να μπορέσουμε να πετύχουμε έναν από τους στόχους μας, όπου είναι η είσοδος στα play offs. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί καταφέραμε και κερδίσαμε, είμασταν πάρα πολύ σοβαροί, πειθαρχημένοι, ξέραμε ακριβώς τι θέλαμε για να πάρουμε το παιχνίδι αυτό και με τη νίκη αυτή και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, αυτή τη στιγμή και μαθηματικά μια αγωνιστική πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, βρισκόμαστε στα Play offs.

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, Αυτό όμως που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι, δεν είναι αυτός ο σκοπός του οργανισμού η ομάδα να μπει στα Play offs. Ο στόχος και ο αυτοσκοπός της ομάδας είναι να βελτιώνονται τα παιδιά, η ΑΕΚ Β, είναι ο προθάλαμος της Α’ ομάδα, όπου σε συνεργασία με τον κύριο Αλμέιδα ο οποίος μας στηρίζει και μας συμβουλεύει συνεχώς, νομίζω ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και έτσι τα παιδιά προοδεύουν και είναι πολύ κοντά σε αυτό που ζητάει και ο κύριος Αλμέιδα και πόσο μάλλον, όταν καταφέρνουμε να επιτύχουμε και στον δεύτερο στόχο, όπου είναι η ομάδα να μην κινδυνεύει και να μπει στα Play offs και να παίξει πάρα πολύ όμορφα παιχνίδια, με κόσμο, με δυναμική».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X