Οι νέες αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Οι νέες αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

H ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας μετέβαλε τα δεδομένα στο μακροχρόνιο στοίχημα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τέλος της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League, προσδιορίστηκε με την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής της. Το στοίχημα και οι αποδόσεις, ήταν στοιχεία που προφανώς δεν έμειναν ανεπηρέαστα μετά την ποδοσφαιρική δράση στα γήπεδα της ελληνικής επικράτειας.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής, περιελάμβανε 6 γκολ, μοιρασμένα ισόποσα σε Άρη και ΑΕΚ. Το εκκωφαντικό Χ της Χαριλάου, ανέβασε την απόδοση της ΑΕΚ στο 2.40 στη Stoiximan, από το 2.10 της περασμένης εβδομάδας.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Ο πρωτοπόρος με διαφοράς ενός βαθμού, ΠΑΟΚ, νίκησε στη Λαμία κάνοντας το 4.50, 3.40, λίγο πριν την εκκίνηση των Play-off. Έτσι, οι δύο δικέφαλοι προίστανται της κατάταξης και ετοιμάζονται για το τελικό και κρισιμότερο σκέλος της Stoiximan Super League.

Η αύρα του Μεντιλίμπαρ σκεπάζει με ασφάλεια και αισιοδοξία το Λιμάνι στον πρώτο μήνα παρουσίας του Ισπανού κόουτς στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός έχει απόδοση για κατάκτηση τίτλου στο 3.50 (από 4.75 μέχρι πρότινος) και προχωρά δυναμικά στην postseason.

Όσο για τον Παναθηναϊκό; Οι διαλείψεις του τελευταίου διαστήματος εμφανίστηκαν και στο Ηράκλειο, με συνέπεια το 2-2 με τον ΟΦΗ να οδηγήσει την απόδοση των «πράσινων» για πρωτάθλημα στο 9.50!

Τα Play-off αρχίζουν, η χρονιά αφήνει υποσχέσεις για δυνατό φινάλε και οι πιθανότητες είναι αυξημένες, σε κάθε ρεαλιστικό σενάριο κατάκτησης.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X