ΑΕΚ: Κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας ο Βίντα (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας ο Βίντα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στις κλήσεις της Εθνικής Κροατίας βρίσκεται ο στόπερ της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομοσπονδία της Κροατίας που θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι, έκανε γνωστές τις κλήσεις του Ζλάτκο Ντάλιτς, ο οποίος πήρε μαζί του τον Ντόμινικ Κοτάρσκι και τον Ντομαγκόι Βίντα.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι εξαργύρωσε την παρουσία του στον ΠΑΟΚ με μια κλήση στην εθνική Κροατίας. Ο κίπερ του Δικεφάλου δεν έχει καταγράψει συμμετοχή με την πρώτη ομάδα των Κροατών, αλλά θα είναι κανονικά στην αποστολή για τα παιχνίδια του Μαρτίου.

Στις κλήσεις, βέβαια, συμπεριλήφθηκε, όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, και ο Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ που είναι από τις παλιοσειρές του γκρουπ, έχοντας τριψήφιο αριθμό αγώνων μαζί με τους Λούκα Μόντριτς και Ιβάν Πέρισιτς.

Η Κροατία θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι. Θα παίξει ημιτελικό με την Τυνησία και τον μεγάλο ή τον μικρό τελικό με την Αίγυπτο και τη Νέα Ζηλανδία.

Δείτε τις κλήσεις στην Κροατία:

Εικόνα

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X