Κοσμάς ενόψει πλέι οφ: «Για να έχουμε elite διαιτητές πρέπει υπάρχει ανάλογη συμπεριφορά - Φοβούνται για την ασφάλειά τους»

Η επίσημη θέση της ΑΕΚ για το VAR - «Η σύμβαση να μείνει δημόσια και να δημοσιοποιούνται οι διάλογοι»
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρη η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τους διαιτητές στα πλέι οφ της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιλέγει πάντα τον θεσμικό και νόμιμο τρόπο τόσο για να διαμαρτυρηθεί, όσο και για να τοποθετηθεί. Άλλες ομάδες στέλνουν επιστολές και τις μοιράζουν στον τύπο για να ακουστούν, η Ένωση μιλάει όπως και όταν πρέπει μόνο.

Στη σημερινή συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, ο CEO της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς τοποθετήθηκε από πλευράς Ένωσης για τους ορισμούς διαιτητών ενόψει των πλέι οφ της Super League.

«Αυτονόητα κι εμείς επιθυμούμε να έχουμε τους καλύτερους δυνατούς διαιτητές και στα play offs. Αν είναι δυνατόν να έχουμε elite, ακόμη καλύτερα. Αλλά για να έχουμε elite διαιτητές πρέπει να έχουμε κι εμείς την ανάλογη συμπεριφορά.

Συμπεριφορά που δεν επιδείξαμε όλοι μας, για να χρησιμοποιήσω πρώτο πληθυντικό και να μην έχουμε αντιπαραθέσεις. Να σεβαστούμε τους elite διαιτητές που πιθανώς να έρθουν κι όχι να τους αναγκάζουμε να αποφασίζουν να μην έρχονται σε αγώνες στην Ελλάδα επειδή φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κοσμάς.

Και πρόσθεσε σχετικά με τα παράπονα που έχει η κάθε ομάδα:

«Έχουμε ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα, κάτι που ίσως δεν υπήρχε ποτέ σε αυτόν το βαθμό τα τελευταία 25 χρόνια. Το είχαμε και πέρσι, το έχουμε και φέτος. Και πρέπει να κινηθούμε όλοι στην ίδια κατεύθυνση για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε, ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, χωρίς να γεμίζουμε το μυαλό του κόσμου με τοξικότητα.

Κι εμείς έχουμε παράπονα. Τα διαχειριζόμαστε οσο μπορούμε εσωτερικά, δηλαδή προσπαθούμε να μη συμμετέχουμε στο γαϊτανάκι της τοξικότητας.

Και στο χθεσινό ματς με τον Άρη είχαμε παράπονα, διαμαρτυρηθήκαμε επιτόπου, όσο περισσότερο κόσμια γίνεται, όσο θεσμικά μπορούμε. Στα τελευταία ματς έχουμε δεχθεί γκολ στην εκπνοή από ανάποδα φάουλ. Το ίδιο και χθες. Από ανύπαρκτο φάουλ.

Δεν κάναμε δημόσια τοποθέτηση, δεν κάναμε φασαρία. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως δεν ωφελεί κανέναν να συνεχίζουμε αυτό το πράγμα. Βάζουμε τρικλοποδιά στον εαυτό μας. Έχουμε κι εμείς παράπονα, αλλά πρέπει να τα διαχειριζόμαστε όσο πιο θεσμικά γίνεται»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X