Η Πόρτο διέλυσε την Μπενφίκα με 5-0 και έστειλε στην κορυφή τη Σπόρτινγκ (VIDEO)

Η Πόρτο διέλυσε την Μπενφίκα με 5-0 και έστειλε στην κορυφή τη Σπόρτινγκ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Πόρτο μετέτρεψε σε πάρτι το ντέρμπι με την Μπενφίκα, τη διέλυσε με 5-0 και έστειλε στην κορυφή τη Σπόρτιγνκ Λισαβόνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιο ντέρμπι; Στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής στην Πορτογαλία, η Πόρτο έκανε… πλάκα στην Μπενφίκα και τη διέλυσε με 5-0, ρίχνοντας την οριστικά από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκαλένο, οι «δράκοι» μετέτρεψαν σε πάρτι το ντέρμπι και έφτασαν σε άνετη νίκη, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας με έναν βαθμό παραπάνω από τους «αετούς», έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.


Ο Γκαλένο άνοιξε το σκορ στο 22′, ενώ ένα λεπτό πριν από την ανάπαυλα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Γουέντελ και Πέπε πέτυχαν ακόμα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, με τον Ναμάσο να διαμορφώνει στο τέλος το 5-0. Για την Μπενφίκα αυτή ήταν η πιο βαριά της ήττα σε ντέρμπι από το 2010, ενώ από την άλλη η Πόρτο μπήκε και πάλι στο… κόλπο καθώς μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή στους επτά βαθμούς, έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι παραπάνω από την ομάδα του Αμορίμ.

Πόρτο: Κόστα, Μάριο (82′ Σάντσες), Πέπε, Οτάβιο, Γουέντελ, Νίκο (83′ Εουστάκιο), Βαρέλα, Κονσεϊσάο (88′ Μαρτίνεθ), Πεπέ, Γκαλένο (82′ Χάιμε), Εβανίλσον (83′ Ναμάσο)

Μπενφίκα: Τρουμπίν, Άουρσνες, Α. Σίλβα, Οταμέντι, Μοράτο (46′ Καρέρας), Νέβες, Κεκτσιού (46′ Λούις), Ντι Μαρία (57′ Νέρες), Ρ. Σίλβα (63′ Αραούζο), Μάριο, Τένγκστεντ (56′ Καμπράλ)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X