Φαν΄τ Σιπ: Αυτό θα είναι το μέλλον του στον Άγιαξ

Φαν΄τ Σιπ: Αυτό θα είναι το μέλλον του στον Άγιαξ

Ποιο θα είναι το μέλλον του Τζον Φαν΄τ Σιπ στον Άγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να αλλάξει τα πάντα κατάφερε ο Τζον Φαν΄τ Σιπ στον Άγιαξ, όταν και να σώσει στην ομάδα που βρισκόταν στον πάτο της βαθμολογίας.

Και δε μιλάμε φυσικά για μία τυχαία ομάδα, αλλά για έναν… γίγαντα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με πέντε Champions League στην τροπαιοθήκη του.

Η χρονιά μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν καταστροφική και πολλοί έλεγαν ότι δεν είναι απίθανο να δούμε τον Άγιαξ στη δεύτερη κατηγορία αν συνέχιζε να κάνει τέτοιες εμφανίσεις.

Ωστόσο ο Τζον Φαν’τ Σιπ είχε τελείως διαφορετική άποψη, για μία ομάδα που βρισκόταν σε μία από τις πιο δυσμενής αγωνιστικά στιγμές του club μέσα στο 21ο αιώνα.

Έφερε πίσω την ηρεμία στα αποδυτήρια και προσπάθησε να καλύψει τα αγωνιστικά κενά που είχε το ρόστερ, καταφέρνοντας σε 14 ματς να έχει 9 νίκες.

Μάλιστα εκτός αυτού πήρε και μεγάλη πρόκριση, όχι όμως με καλό ποδόσφαιρο, στους «16» του Conference League, που σίγουρα αποτελεί επιτυχία, ειδικά όταν η εκκίνηση ήταν αυτή που είχε ο Άγιαξ φέτος.

Σαν να μην έφτανε αυτό. Ο Τζόρνταν Χέντερσον αποφάσισε να τον αποθεώσει, λέγοντας δημοσίως: «Αν δεν υπήρχε ο Τζον (σ.σ.: Φαν’τ Σιπ) δύσκολα η μοίρα να ΄χε αλλάξει…».

Το θέμα όμως είναι ένα. Ο Άγιαξ έχει αποφασιστεί να κοιτάξει για προπονητή το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Τζον Φαν’τ Σιπ έχει συμβόλαιο και μπορεί να παραμείνει ως technical advisor.

Αν όμως θέλει να βρεθεί ξανά σε πάγκο, το σίγουρο είναι ότι με τη χρονιά που κάνει η ομάδα του, σίγουρα τον έχουν τσεκάρει πολλοί και θα του έχουν μία πρόταση έτοιμη στο… τραπέζι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X