ΑΕΚ Betsson: Με τις γνωστές απουσίες η «Βασίλισσα» κόντρα στον ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η δωδεκάδα της Ένωσης!

ΑΕΚ Betsson: Με τις γνωστές απουσίες η «Βασίλισσα» κόντρα στον ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η δωδεκάδα της Ένωσης!
Photo Credits: INTIME

Επιστροφή στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις για την ΑΕΚ Betsson που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ έχοντας τις γνωστές απουσίες στην 11άδα.

Επιστροφή στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις για την ΑΕΚ Betsson που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με την Ένωση να έχει τις γνωστές απουσίες.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Betsson, Ηλίας Ζούρος έχει όλα τα διαθέσιμα όπλα στη φαρέτρα του. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είναι ξανά στο 100% έπειτα από τον τραυματισμό στο χέρι και θα αγωνιστεί εκ νέου με την Ένωση, την ώρα που ο Γιάννης Κουζέλογλου συνεχίζει χωρίς… ανάσα, μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Ωστόσο, εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Τζάστιν Τίλμαν, Δημήτρης Φλιώνης, ο Λάνγκστον Χολ που είναι εκτός ρόστερ πρωταθλήματος, αλλά και ο Μανώλης Ματαλιωτάκης, που βρίσκεται σε επαφές με τον Απόλλωνα Πάτρας, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Δείτε την δωδεκάδα της ΑΕΚ Betsson: Ραντλ, Καράμπελας, Πιλάβιος, Χόλινς, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Κουζμίνσκας, Νάιτ, Κουζέλογλου, Μόργκαν, ΜακΡέι.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X