Ο Σέρχιο είναι εδώ: Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη ο Αραούχο (VIDEO)

Ο Σέρχιο είναι εδώ: Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη ο Αραούχο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι εδώ και είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για την αυριανή (3/3) αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι εδώ και φωνάζει… παρών για το κυριακάτικο (3/3) ματς της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο βρίσκεται στην αποστολή της Ένωσης για το παιχνίδι με τους «κίτρινους», όπως φάνηκε και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ από την αναχώρηση της ομάδας για τη συμπρωτεύουσα.

Ο Αραούχο κατά δήλωση του Ματίας Αλμέιδα δεν έχει ακόμα καλό ρυθμό. Μεσοβδομάδα έπαιξε με τον Απόλλωνα Πόντου (4-0), όπου μάλιστα κατάφερε να σκοράρει και σήμερα ταξίδεψε με την ομάδα για την συμπρωτεύουσα.

Και επειδή ενδεχομένως κάποιοι να έχουν ξεχάσει ή ακόμα και να αγνοούν, ο Αλμέιδα μετά το ματς με τον ΠΑΣ είχε δηλώσει: «. Έπειτα τον τραυματισμό του δεν έχει βρει ρυθμό. Όταν μπαίνει δεν βλέπουμε τον Αραούχο που έχουμε συνηθίσει. Αυτόν τον ρυθμό δεν τον κερδίζεις μέσω της προπόνησης μόνο. Δεν μπορώ να δώσω ως προπονητής χρόνο σε παίκτη για να φτάσει στο 100% γιατί είναι παίκτες που βρίσκονται στο 100%».

Επίσης, όπως φαίνεται στο βίντεο, στην Θεσσαλονίκη ταξίδεψε κανονικά και ο βασικός δεξιός μπακ της ομάδας, Λάζαρος Ρότα.

Δείτε το βίντεο:

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X