«Κλαίνε» τα λεφτά τους με Παπασταθόπουλο στην Μπέτις - Φεύγει το καλοκαίρι

«Κλαίνε» τα λεφτά τους με Παπασταθόπουλο στην Μπέτις - Φεύγει το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Ο Παπασταθόπουλος θα φύγει... νύχτα με φεγγάρι από την Μπέτις που «κλαίει» τα λεφτά της για τον έμπειρο κατά τα άλλα αμυντικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση ομάδας θα βρεθεί το καλοκαίρι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, καθώς όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ έχει ενημερωθεί από την Μπέτις πως το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί από την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Βάσει των όσων αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους κυρίως ιστοσελίδες στη Σεβίλλη, ο έμπειρος σέντερ μπακ αποτέλεσε μία μία μεταγραφή που εξέπληξε πολλούς. Επισημαίνεται ότι πήρε ευκαιρίες ελέω των τραυματισμών των Μπαρτρά και Ριάντ και υπογραμμίζεται πως ήταν «ένα προσωπικό στοίχημα του Πελεγκρίνι και δεν βγήκε σε καλό».

Έτσι στα δημοσιεύματα τονίζεται ότι «ως εκ τούτου η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα ανανεωθεί και ο παίκτης θα είναι ξανά ελεύθερος».

Ταυτόχρονα, στα ρεπορτάζ σημειώνεται ότι «ο Παπασταθόπουλος δεν δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Ο Σωκράτης δεν έχει ρυθμό και δεν του εμπιστεύονται το μέλλον του συλλόγου».

Καταλήγοντας το ρεπορτάζ αναφέρει ότι «η απόδοσή στη Ρεάλ Μπέτις ήταν κακή και δεν βοήθησε την ομάδα να ανακτήσει τη σταθερότητά της στην άμυνα».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X