Λουίς Ενρίκε για Μπαπέ: «Αργά ή γρήγορα δεν θα παίζει μαζί μας... Κάνω ότι θεωρώ καλύτερο για την ομάδα»

Λουίς Ενρίκε για Μπαπέ: «Αργά ή γρήγορα δεν θα παίζει μαζί μας... Κάνω ότι θεωρώ καλύτερο για την ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για το περιστατικό με τον Εμπαπέ να μην βλέπει την υπόλοιπη αναμέτρηση της Παρί από τον πάγκό όταν έγινε αλλαγή αλλά από την κερκίδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ να δει το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό από την κερκίδα όταν έγινε αλλαγή από την αναμέτρηση προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε, όπως ήταν λογικό, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την λήξη του αγώνα για το συμβάν αυτό και απάντησε πως ο Γάλλος σούπερ σταρ σύντομα δεν θα ανήκει στο κλαμπ, οπότε το να παίζει η ομάδα χωρίς εκείνον είναι κάτι που θα πρέπει να συνηθίσουμε.

Εξήγησε πως προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή φόρμουλα και να κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε:

«Αργά ή γρήγορα, αυτός (ο Εμπαπέ) δεν θα παίζει μαζί μας πια. Πρέπει να το συνηθίσουμε αυτό. Προσπαθώ να βρω την καλύτερη δυνατή φόρμουλα. Κάνω αυτό που θεωρώ καλύτερο για την ομάδα. Είναι δική μου απόφαση».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X