ENWSI TV: Απόψε στις 21:00 το ΑΕΚ Basket Queen by Betsson με Καζαντζόγλου - Τσίμπο - Ανοίγουν και τηλεφωνικές γραμμές για τη «Βασίλισσα»!

ENWSI TV: Απόψε στις 21:00 το ΑΕΚ Basket Queen by Betsson με Καζαντζόγλου - Τσίμπο - Ανοίγουν και τηλεφωνικές γραμμές για τη «Βασίλισσα»!
Photo Credits: INTIME

Δεν χάνεται η αποψινή εκπομπή του ENWSI TV με φουλ μπασκετικό ρεπορτάζ

Η συνήθεια που έγινε λατρεία είναι ξανά εδώ. Το ENWSI TV και η μπασκετική εκπομπή που απουσίαζε από το πολύ πλούσιο πρόγραμμα του πιο κιτρινόμαυρου καναλιού στο ελληνικό ίντερνετ επιστρέφει ξανά απόψε στις οθόνες σας.

Το «ΑΕΚ Basket Queen by Betsson» ασχολείται με την «Βασίλισσα» του ελληνικού μπάσκετ και βέβαια ειδικά απόψε έχει τα πάντα γύρω από την ΑΕΚ.

Έτσι, απόψε από τις 21:00 το ΑΕΚ Basket Queen by Betsson ήταν και πάλι εδώ με τους Σταύρο Καζαντζόγλου και Θάνο Τσίμπο με πλούσιο ρεπορτάζ και όλες τις εξελίξεις στη «Βασίλισσα».

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X