Δημάτος για Σταματιάδη: «Ο πιο ταπεινός αρχηγός στην ιστορία της ΑΕΚ!» (ΦΩΤΟ)

Δημάτος για Σταματιάδη: «Ο πιο ταπεινός αρχηγός στην ιστορία της ΑΕΚ!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου για τον Ανδρέα Σταματιάδη που βραβεύτηκε χθες από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK τίμησε τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ, Ανδρέα Σταματιάδη χθες.

Πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το Μετάλλιο της Τιμής στον μεγάλο Σταματιάδη για την προσφορά του στην Ένωση. Μάλιστα, το γήπεδο καταχειροκροτούσε τον Ανδρέα Σταματιάδη.

Σε ανάρτησή του ο Ανδρέας Δημάτος αναφέρει για τον Ανδρέα Σταματιάδη:

Έχει κλάψει πολλές φορές για την ΑΕΚ ο Κύριος Ανδρέας, πολλές φορές από χαρά στις μεγάλες στιγμές που έζησε με αυτή την ομάδα από τρία διαφορετικά πόστα, τις περισσότερες από λύπη, μπορεί και από πίκρα!

Αυτό που σήμερα θυμάται και επαναλαμβάνει συνέχεια δεν είναι οι τεράστιες διακρίσεις, οι τίτλοι, τα γκολ, τα ρεκόρ του. Πιο πολύ θυμάται το περπάτημα που έκανε πιτσιρικάς από τα Πετράλωνα για να προλαβαίνει τις προπονήσεις, πρώτα των μικρών, μετά της δεύτερης ομάδας και πολύ γρήγορα της πρώτης.

Αυτό θυμάται και αυτό που σήμερα νιώθει είναι δυο κατεστραμμένα γόνατα!
Πρόλαβε τους μεγάλους της κιτρινόμαυρης ιστορίας, έζησε δίπλα τους, στάθηκε ισάξιος, παρέμεινε ταπεινός, αλλά έγινε και αυτός μεγάλος.

Ο πιο σεμνός αρχηγός στην ιστορία της ΑΕΚ είχε χθες το βράδυ στο δικό του σπίτι την ευκαιρία να αντιληφθεί ότι έχει πετύχει πολύ περισσότερα απ’ όσα ακόμα και ο ίδιος πιστεύει!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X