Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ματς με τον ΠΑΣ

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, χρειάστηκε να κυνηγάει στο σκορ, αλλά οι αλλαγές από τον Αλμέιδα έκαναν την ανατροπή. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr. οι 16 κιτρινόμαυροι του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Μόνο τις δυο φάσεις με τα γκολ του ΠΑΣ, είχε να διαχειριστεί ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, διότι γενικώς δεν είχε πίεση. Παρόλα αυτά ήταν φάσεις που ο αντίπαλος έκανε δυο φορές το τέλειο τελείωμα και τα περιθώρια για αντίδραση από τον Στάνκοβιτς.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Δεν ήταν σε καθόλου καλό απόγευμα ο Γάλλος μπακ. Πολλά εύκολα λάθη, χωρίς καθαρό μυαλό και με χαμένη μονομαχία στην πρώτη κεφαλιά στην φάση του γκολ της ισοφάρισης. Γενικώς δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου και έδειχνε να μην έχει και ενέργεια.

Ντομαγκόι Βίντα: Ούτε ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός ήταν στο καλύτερο απόγευμα του. Δεν πατούσε τόσο καλά. Έκανε και αυτός κάποια λάθη στα οποία δεν μας έχει συνηθίσει. Έχασε στο πρώτο ημίχρονο αρκετές μάχες από τον Λέο. Και γενικώς δεν ήταν τόσο σταθερός όσο είναι συνήθως. Παρότι έδινε και πάλι ισορροπία στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Εχσάν Χατζισαφί: Έπαιξε και πάλι ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε καλά το ματς αλλά στο παγωμένο διάστημα της ΑΕΚ, είχε και αυτός κάποια ζητήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε την ασίστ για το 3-2 από τον Λιούμπιτσιτς, ενώ βοήθησε όταν μετακινήθηκε σε ρόλο αριστερού μπακ.

Σταύρος Πήλιος: Είχε πολλά κέφια ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ανέβηκε πολύ από την πλευρά του, προσπάθησε να βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Όμως αυτή την φορά τα περισσότερα απ’ όσα δοκίμασε, δεν του βγήκαν. Παρόλα αυτά έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι του, αλλά έλλειψαν από την ΑΕΚ οι καλές σέντρες του.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Φάνηκε πως του έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός, καθώς επέστρεψε μετά από τραυματισμό. Μπορεί να πέτυχε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ με μια πολύ όμορφη προσπάθεια, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Έκανε αρκετά λάθη με την μπάλα στα πόδια, ενώ είχε ζητήματα ακόμα και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Ορμπελίν Πινέδα: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ίσως ο μοναδικός που προσπαθούσε λίγο να κρατήσει τον ρυθμό της ΑΕΚ, στο κακό και παγωμένο της διάστημα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε για μεγάλο διάστημα ως δεξί μπακ και βοήθησε σημαντικά ώστε να γίνει αυτή ανατροπή.

Στίβεν Τσούμπερ: Ξεκίνησε το ματς πολύ κεφάτος και με πολλές πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια του. Έπεσε όμως απότομα μετά το πρώτο γκολ της ΑΕΚ. Έδειχνε να μην έχει ενέργεια, ενώ δεν του έβγαιναν και προσωπικές ενέργειες που δοκίμασε.

Νίκλας Ελίασον: Είχε και πάλι ενέργεια και πολύ μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι του. Πήρε μπάλες και προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα από τα άκρα. Περισσότερο το κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχε και καλές εκτελέσεις σε στατικές φάσεις.

Νορντίν Άμραμπατ: Έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο 20άλεπτο στο ματς. Με πολλές μπάλες στα πόδια του, σωστές ενέργειες και τρομερή ασίστ στο γκολ του Σιμάνσκι. Όμως όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να πέφτει αρκετά και να ξεμένει από ενέργεια. Είχε μάλιστα και αρκετές λάθος επιλογές. Παρόλα αυτά το πάλεψε μέχρι τέλους για να βοηθήσει και στο τελευταίο κομμάτι του ματς, βοήθησε.

Λιβάι Γκαρσία: Επέστρεψε και αυτός μετά από τραυματισμό, όμως δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι σε καμία στιγμή. Με εξαίρεση ένα σουτ μέσα από την περιοχή που πέρασε λίγο άουτ, κατά τα άλλα δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Έκι Πόνσε: Μπήκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Και έστειλε δυο φορές την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ. Με τα δικά του γκολ γύρισε η ΑΕΚ το παιχνίδι. Αλλά και με τον τρόπο που βοήθησε στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς: Αν δεν είχε πετύχει ο Πόνσε δυο γκολ, σίγουρα θα άξιζε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη. Μπήκε αλλαγή και έπαιξε ως οκτάρι. Έβαλε το γκολ που έφερε την ΑΕΚ στο 3-2, αλλά γενικώς δεν υπήρχε και δουλειά που να μην κάνει μέσα στο γήπεδο. Μάρκαρε, πίεζε, έκλεβε μπάλες, οργάνωνε το παιχνίδι, έκανε κίνηση χωρίς την μπάλα, πατούσε αντίπαλη περιοχή.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε και αυτός ως αλλαγή στο ματς και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να κάνει η ΑΕΚ την ανατροπή. Έχει δώσει την ασίστ για το γκολ της ισοφάρισης του Πόνσε και αυτή για το 4-2 του Αργεντινού φορ, ενώ όλα αυτά που έκανε στο παιχνίδι της ομάδας, κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, ήταν αυτά που συνεισέφεραν τα μέγιστα, ώστε να γίνει η ανατροπή.

Γενς Γιόνσον: Μπήκε στην θέση του Σιμάνσκι. Και έκανε εξαιρετική δουλειά. Πήρε όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ στο κέντρο πάνω του, ειδικά ως προς το πρέσινγκ και ως προς την πρώτη υποδοχή της μπάλας. Και βοήθησε πραγματικά σημαντικά.

Σίμος Μήτογλου: Ήταν η τελευταία κίνηση του Αλμέιδα από τον πάγκο. Έδωσε σταθερότητα και ηρεμία στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ και ουσιαστικά έσβησε και ανασταλτικά το παιχνίδι.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X