Η ΑΕΚ τίμησε τον γίγαντα της Ιστορίας της Ενωσης, Ανδρέα Σταματιάδη! (VIDEO)

Η ΑΕΚ τίμησε τον γίγαντα της Ιστορίας της Ενωσης, Ανδρέα Σταματιάδη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο σπουδαίος Ανδρέας Σταματιάδης τιμήθηκε με το Μετάλλιο της Τιμής από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK τίμησε τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ, Ανδρέα Σταματιάδη.

Πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το Μετάλλιο της Τιμής στον μεγάλο Σταματιάδη για την προσφορά του στην Ένωση. Μάλιστα, το γήπεδο καταχειροκροτούσε τον Ανδρέα Σταματιάδη.


Το κείμενο που εκφωνήθηκε από τον Κώστα Τερζάκη λίγο πριν ο Δημήτρης Μελισσανίδης απονείμει στον Ανδρέα Σταματιάδη το Μετάλλιο Τιμής του συλλόγου «Ο Χρυσός Δικέφαλος Αετός»:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ απονέμει το Μετάλλιο Τιμής «Ο Χρυσός Δικέφαλος Αετός» στον Ανδρέα Σταματιάδη, τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με το όνομα του αγαπημένου μας συλλόγου. Ο Ανδρέας Σταματιάδης τίμησε ως ποδοσφαιριστής την κιτρινόμαυρη φανέλα και μόνο αυτή για δύο δεκαετίες, διετέλεσε αρχηγός της ομάδας μας σχεδόν σε όλη τη δεκαετία του ’60 και πανηγύρισε με την ΑΕΚ δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα, ενώ την οδήγησε σε έναν ακόμα τίτλο ως προπονητής το 1979. Ηταν επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ τη δεκαετία του ’90 και ήταν πάντα έτοιμος να βοηθήσει σε κάθε κάλεσμα της Ενωσίτικης οικογένειας.
Ανδρέα Σταματιάδη, η ΑΕΚ σε ευχαριστεί, σε ευγνωμονεί και σε τιμά!»

Δείτε εικόνες:

Η ΑΕΚ τίμησε τον γίγαντα της Ιστορίας της Ενωσης, Ανδρέα Σταματιάδη! (VIDEO) Η ΑΕΚ τίμησε τον γίγαντα της Ιστορίας της Ενωσης, Ανδρέα Σταματιάδη! (VIDEO) Η ΑΕΚ τίμησε τον γίγαντα της Ιστορίας της Ενωσης, Ανδρέα Σταματιάδη! (VIDEO) Η ΑΕΚ τίμησε τον γίγαντα της Ιστορίας της Ενωσης, Ανδρέα Σταματιάδη! (VIDEO) Η ΑΕΚ τίμησε τον γίγαντα της Ιστορίας της Ενωσης, Ανδρέα Σταματιάδη! (VIDEO) Η ΑΕΚ τίμησε τον γίγαντα της Ιστορίας της Ενωσης, Ανδρέα Σταματιάδη! (VIDEO)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X