Στην «φόρα» βγήκε ο διάλογος των διαιτητών με... γαλλικά σε παιχνίδι της Χάιντουκ του Λιβάγια

Στην «φόρα» βγήκε ο διάλογος των διαιτητών με... γαλλικά σε παιχνίδι της Χάιντουκ του Λιβάγια
Photo Credits: INTIME

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί στην Κροατία και στο ματς Βαραζντίν με τη Χάιντουκ 1-1, με την ομάδα του άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ να φωνάζει για την διαιτησία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του Μάρκο Λιβάγια, Χάιντουκ διαμαρτύρεται για το γκολ των γηπεδούχων θεωρώντας ότι πριν την επίτευξη του γκολ υπάρχει επιθετικό φάουλ στον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ. Παρόλα αυτά πριν λίγες ώρες διέρρευσε ένα βίντεο όπου ακούγονται απίθανα πράγματα.

Στη συνέχεια δημοσιοποιήθηκε το πλήρες ηχητικό ντοκουμέντο από πλευράς Χάιντουκ, η οποία διαμαρτύρεται επίσης για ένα ακυρωθέν γκολ και ένα πέναλτι.

Αναφορικά με τη φάση του τέρματος της Βαραζντίν, στο ηχητικό ακούγονται οι προτροπές του VAR προς τον διαιτητή να δει τη φάση, ενώ σε ανύποπτο χρόνο φέρεται να ακούγεται και η ατάκα «άντε γ@@@ε όλοι» την οποία είπε ένας εκ των διαιτητών!

Εντωμεταξύ, ο ρέφερι αποφάσισε να μετρήσει κανονικά το τέρμα, θεωρώντας πως το τράβηγμα που δέχτηκε ο Λιβάγια πριν χάσει την μπάλα και σκοράρει η Βαραζντίν δεν ήταν κάτι το αντικανονικό.

Δείτε το βίντεο:

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X