H κάψα που μοιράζονται, να μην το πάρει η ΑΕΚ

H κάψα που μοιράζονται, να μην το πάρει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Insider είδε πολλά και αυτήν την εβδομάδα, βλέπει το κοινό μέτωπο απέναντι στην ΑΕΚ και κάνει μια μαντεψιά που θα συζητηθεί!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν υπάρχει κάτι που να μην έχει ειπωθεί σε σχέση με τις γελοιότητες της προπαγάνδας κατά της ΑΕΚ. Στο πρωτάθλημα του Γερεμέγεφ, του Τρουϊγιέ, του Αγκιμπού Καμαρά, του Κουντέ , του Χατζηστραβού και του Ουεντραόγκο, έγινε θέμα η προφορική συμφωνία του Τσιλούλη με την ΑΕΚ. Το έκαναν θέμα δηλαδή…

Λες και απευθύνονται σε ουρακοτάγκους και δεν ξέρει ο κόσμος τι γίνεται. Δηλαδή δεν χρειάζεται γνώση. Όραση χρειάζεται μόνο. Να βλέπεις. Ποιος παίζει εναντίον ποιου, ποιος μπορεί να παίξει και ποιος όχι, ποιος δηλώνεται με ποιον αντίπαλο.

Από τις μεγαλύτερες απάτες!

Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιζε με 8 αναπληρωματικούς και χρειάστηκε το πέναλτι αρκούδα για να τους κερδίσουν. Για να πάμε δηλαδή στο θέμα που μας ενδιαφέρει.

Είναι εκπληκτικό το πόσο αρκούδα ήταν το πέναλτι κι αντίστοιχα εκπληκτικό το πόσο πνίγηκε! Σα να έβλεπαν το ΟΣΦΠ – Αστέρας μόνο οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ. Πραγματικά αυτό νομίζεις 48 ώρες περίπου μετά το παιχνίδι. Μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες απάτες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, πέναλτι που παραπέμπει σε εποχές πολύ σκληρής παράγκας και δεν έχει ανοίξει μύτη.

Ολοι μαζί κόντρα στην ΑΕΚ

Κι άντε οι ομάδες επίσημα κάνουν τις επιλογές τους από πλευράς πολιτικής. Ο κ. Αλαφούζος δεν προβληματίστηκε από το πέναλτι – αρκούδα, τον πείραξε η Λαμία και το πέναλτι – αποβολή υπέρ της ΑΕΚ με την Κηφισιά. Ο ΠΑΟΚ δεν μίλησε ούτε πριν, ούτε τώρα. Όμως ο περίγυρος τους, που απηχεί σίγουρα και το εντός τους σε μεγάλο βαθμό, δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στο σκάνδαλο του Φαλήρου, με εξαίρεση τον Κόλκα. Μοναδική, σαν αυτές που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Ο περίγυρος αυτός, μαζί φυσικά με του Ολυμπιακού, θα είχαν βγει στους δρόμους αν αυτό το πέναλτι είχε δοθεί υπέρ της ΑΕΚ. Για να πάρουμε άλλη μια πάσα να πάμε στο δεύτερο κεντρικό θέμα… Κι αυτό λοιπόν επιβεβαιώνει το εξής δεδομένο: Σύσσωμοι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και σε μεγάλο βαθμό ο περίγυρος του ΠΑΟΚ, είναι ενωμένοι στην κοινή τους κάψα αν δεν πάρει κάποιος από αυτούς το πρωτάθλημα, να μην το πάρει η ΑΕΚ.

Η κοινή κάψα και ο πάγκος του… Βόκολου!

Η ΑΕΚ είναι που τους αποσυντονίζει όλους, που δεν μπορούν με τίποτα να χωνέψουν πόσο δεν τους βλέπει σε όλα τα επίπεδα… Κι αυτό κάνει ακόμη πιο επικίνδυνα τα play offs. Ίσως είναι καλύτερα ως το τέλος να έχουν όλοι ελπίδες για το πρωτάθλημα. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση, η κοινή κάψα να μην το πάρει η ΑΕΚ (επαναλαμβάνουμε δύο ομάδων και του περίγυρου μιας άλλης) μπορεί να οδηγήσει σε πράγματα που δεν θα μας ωφελήσουν.

Κατά τα άλλα, το βράδυ της Τετάρτης στην Λεωφόρο θα κριθεί σε ποιο πάγκο θα είναι ο Βόκολος στα play offs…

Ο Insider

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X