ΠΑΟΚ: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Εκόνγκ - Σοβαρό πρόβλημα και με τον Σάστρε

ΠΑΟΚ: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Εκόνγκ - Σοβαρό πρόβλημα και με τον Σάστρε
Photo Credits: INTIME

Την πόρτα του χειρουργείου αναμένεται να περάσει ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Τρόοστ Εκόνγκ προκειμένου να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Τροστ Εκόνγκ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και θα αναγκαστεί να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ υποβλήθηκε σε επανέλεγχο, ο οποίος επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση. Ο Νιγηριανός έχει υποστεί θλάση 3ου βαθμού και αύριο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Σοβαρό υπάρχει, ωστόσο, υπάρχει και με τον Σάστρε. Ο μπακ του ΠΑΟΚ υπέστη κάταγμα στην πρόσθια επιφάνεια του αριστερού ημιθωράκιου. Λόγω του σημείου του τραυματισμού, η κατάσταση του Ισπανού θα εκτιμάται καθημερινά.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι παρέμεινε εκτός καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στον τομέα της τακτικής, μέσα από ασκήσεις και οικογενειακό διπλό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X