Εκδικάζεται η δίωξη στον Μπέο για τα ρατσιστική συμπεριφορά στον Τετέι

Εκδικάζεται η δίωξη στον Μπέο για τα ρατσιστική συμπεριφορά στον Τετέι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο σκαμνί του αθλητικού δικαστή της Super League o Αχιλλέας Μπέος που κινδυνεύει με αποκλεισμό και ο Βόλος με απώλεια στα χαρτιά του αγώνα με την Κηφισιά (0-0)

Μετά από δύο αναβολές λόγω της αποχής των δικηγόρων, εκδικάζεται αυτή την ώρα η δίωξη του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ στον Αχιλλέα Μπέο, για ρατσιστική συμπεριφορά στον Τεττέι στον αγώνα του Βόλου με την Κηφισιά, στην Καισαριανή, πριν από δύο αγωνιστικές, που έληξε ισόπαλος με 0-0.

Βόλος, Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα συγκατοικούν από χθες στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ενδεχόμενη απώλεια του αγώνα για τον Βόλο θα σημάνει ανακατατάξεις στην ουρά της βαθμολογίας.

Τον Αχιλλέα Μπέο εκπροσωπούν οι νομικοί Κατερίνα Βλαχάβα και ο Γιώγος Σινέλης

Ο Χάρης Γρηγορίου, δικηγόρος του Βόλου ζήτησε την απόρριψη της κύριας παρέμβασης που έκανε η ΠΑΕ Κηφισιά, ο δικηγόρος της οποίας Αργύρης Λίβας απάντησε. «Η Κηφισιά έχει κάθε δικαίωμα να βρίσκετια εδώ και να υπερασπιστεί το ένομο συμφέρον της. Η πλευρά μας έχει κάνει καταγγελία».

Ο Αχιλλέας Μπέος για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ήδη τιμωρηθεί με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια και πρόστιμο 12.000 ευρώ για την υβριστική συμπεριφορά στον διαιτητή Πουλικίδη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X