Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (28/4)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (28/4)

Με τρία ματς ολοκληρώνεται απόψε η Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τρία ματς ολοκληρώνεται απόψε η Premier League και εμείς θα ασχοληθούμε ειδικά στα προγνωστικά μας με το ματς της Μπόρνμουθ με την Μπράιτον.

Προγνωστικά Premier League (28/4)

Πολύ καλή ήταν η παρουσία της Μπόρνμουθ στην εκτός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Γουλβς επί της οποίας πήρε σπουδαία νίκη με 1-0. Επιστροφή στις επιτυχίες μετά από τρεις αναμετρήσεις για την Μπόρνμουθ. Βρίσκεται στα μέσα της βαθαμολογίας και στόχος της είναι να παραμείνει εκεί για να έχει την καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών στην ιστορία της. Τιμωρημένος είναι ο βασικός αμυντικός Κέρκεζ (27/0). Από το κέντρο θα λείψουν οι Ταβερνιέρ (28/3) και Φάβρε (4/0) όπως και ο επιθετικός Σινιστέρα (20/2).

Δεν κατάφερε να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο η Μπράιτον στην εντός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι από την οποία και γνώρισε τη βαριά ήττα με 4-0. Συνεχίζει την πολύ κακή σεζόν της που δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή. Χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και είναι χωρίς στόχους για τα πέντε τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Ο τελικός στην Νέα Φιλαδέλφεια και το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X