Ο Λουτσέσκου δεν ξεχνά ποτέ την ΑΕΚ - Άλλο ματς είδε στην Τούμπα, έβγαλε λατέρνα για το πρόγραμμα

Ο Λουτσέσκου δεν ξεχνά ποτέ την ΑΕΚ - Άλλο ματς είδε στην Τούμπα, έβγαλε λατέρνα για το πρόγραμμα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ στοιχειώνει ακόμα τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την ΑΕΚ και το πρόγραμμα της ομάδας του αποφάσισε να ασχοληθεί για ακόμα μια φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, ο Ρουμάνος θυμήθηκε με καθυστέρηση 2 εβδομάδων ότι ο ΠΑΟΚ… κυριάρχησε κόντρα στην ΑΕΚ ενώ γκρίνιαξε και για το πρόγραμμα με 4 ντέρμπι σε 10 μέρες, πιστεύοντας ότι και σε αυτό το θέμα κυνηγάνε την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την δεύτερη νίκη μαζί με αυτή στην Λεωφόρο και το αν η εικόνα σε αυτά τα δυο ματς δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τις κακές εμφανίσεις στα ντέρμπι εντός Τούμπας: «Απέναντι στην ΑΕΚ δεν κάναμε κακό ματς, κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες και πετύχαμε τελικά ένα γκολ στο 90ο λεπτό. Πολύ δύσκολο παιχνίδι εκεί, βάλαμε γκολ αργά αλλά γενικότερα είμαστε σε μια φάση που βγάζουμε αντίδραση στα ματς που τρώμε γκολ. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά, και βγάλαμε εκτός όλες τις δυσάρεστες σκέψεις μετά από τα ματς με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, κάνοντας ένα εξαιρετικό ματς με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο και σήμερα ήμασταν πολύ καλοί, παίρνοντας μια σημαντική νίκη. Είχαμε δυο δοκάρια στο πρώτο μέρος, πετύχαμε τρία γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερα. Ξέρετε πολύ καλά ότι με τον Παναθηναϊκό αποκλειστήκαμε από την κακή μας τύχη. Το γεγονός ότι σήμερα δεχτήκαμε ένα γρήγορο δείχνει ότι ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Κάναμε ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν… ειλικρινής εντός αγωνιστικού χώρου.

Το έχω πει από την αρχή της χρονιάς ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα ιδιαίτερο και δύσκολο πρωτάθλημα, η διοργάνωση είναι τέσσερις ομάδες με εγωισμό, παλεύουν, ακολουθεί ο Άρης που έχει μια καλή ομάδα και άλλες που είναι δυνατές. Υπάρχουν διάφορες περίοδοι όπως αυτές που ότι κάνεις σου βγαίνουν και άλλες που δεν βγαίνει τίποτα και πρέπει να υποφέρεις στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτή την χρονιά έχουμε παίξει κρίσιμα ματς στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Όταν περάσαμε την Άιντραχτ πανηγυρίσαμε γιατί δεν θα είχαμε ένα γεμάτο Φλεβάρη με ματς, αλλά τελικά είχαμε. Να παίζουμε τέσσερα ντέρμπι σε 10 μέρες, είναι πολύ περίπλοκο. Δεν ξέρω ποιος το αποφάσισε αυτό, αλλά δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα. Ποια άλλη ελληνική ομάδα το έχει ζήσει αυτό; Το ζήσαμε αυτό ξανά στα προκριματικά το καλοκαίρι με σερί παιχνίδια. Ο Παναιτωλικός που ήταν και αυτός στα ημιτελικά, έχει με διαφορά τριών εβδομάδων στα ματς του στο Κύπελλο. Ολο αυτό δημιούργησε μια πίεση στην ομάδα και έπρεπε να αντιδράσουμε. Δημιουργήθηκαν προβλήματα τραυματισμών γιατί είχαμε τέσσερα ματς με μεγάλη ένταση. Είμαστε και τυχεροί γιατί δεν έχουμε τόσα πολλά προβλήματα Ενδεχομένως να υπήρχαν και άλλες ημερομηνίες για να γίνουν τα ματς».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X