Γκέλα από... Πάμπλο Γκαρσία: Βάφτισε... ΠΑΟΚ τον Πανσερραϊκό μετά το ματς με τον Ατρόμητο - Τι ανέφεραν σήμερα οι Σερραίοι (VIDEO)

Γκέλα από... Πάμπλο Γκαρσία: Βάφτισε... ΠΑΟΚ τον Πανσερραϊκό μετά το ματς με τον Ατρόμητο - Τι ανέφεραν σήμερα οι Σερραίοι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δεν φεύγει από το μυαλό του Πάμπλο Γκαρσία ο ΠΑΟΚ, τον μπέρδεψε με τον Πανσερραϊκό στις δηλώσεις του μετά τον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν μπορεί να ξεχάσει τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός που έπαιξε ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ και προπόνησε με επιτυχία στην πρώτη ομάδα αλλά και στην Κ-20 βγάζει το ψωμί του στον Πανσερραϊκό και παλεύει να τον κρατήσει στη Stoiximan Super League 1.

Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στις Σέρρες, το οποίο δεν είχε γκολ και νικητή, κλήθηκε να σχολιάσει στη NOVA το παιχνίδι και μπέρδεψε τον ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό.

Και ακολούθως λίγες ώρες μετά το ματς πήρε θέση στο θέμα ο Πανσερραϊκός για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα!

Σε ανάρτησή τους στα social media οι Σερραίοι ανέφεραν πως ουδέποτε ο προπονητής τους είπε κάτι τέτοιο και ότι έγινε λάθος στην διαδικασία της μετάφραφης ξεκαθαρίζοντας πως αυτό που πράγματι ανέφερε ο Ουρουγουανός τεχνικός ήταν «Κάνανε καλή άμυνα(εννοώντας τον Ατρόμητο). Νομίζω και ο ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά τους κέρδισε».

Δείτε το βίντεο των δηλώσεων

Δείτε την ανάρτηση του Πανσερραϊκού για το θέμα:

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X