ΑΕΚ: Πρωταθλητές Ελλάδος οι Νέοι στο πινγκ πονγκ

ΑΕΚ: Πρωταθλητές Ελλάδος οι Νέοι στο πινγκ πονγκ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κατέκτησε τον τίτλο για δεύτερη σερί χρονιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν την κουνάει κανείς από την κορυφή την ομάδα Νέων Ανδρών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΑΕΚ!

Οι νεαροί αθλητές της ΑΕΚ κατέκτησαν για δεύτερη διαδοχική χρονιά το Πρωτάθλημα Ελλάδας αποδεικνύοντας την κυριαρχία του «Δικεφάλου» στην κατηγορία κάτω των 21 ετών. Πρόκειται για μία ιστορική επιτυχία για το ίδιο το άθλημα, αφού για πρώτη φορά επιτυγχάνεται back to back κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα της ΑΕΚ παρατάχθηκε με τους Αλέξανδρο Μαδέση, Ιάκωβο Αϊβατίδη και Γιώργο Γερακιό, τρία παιδιά που η ΑΕΚ παράλληλα τα έχει προωθήσει στην ανδρική ομάδα, με τα επιτυχημένα αποτελέσματα να είναι εμφανή και εκεί. Οι αγώνες διεξάγονται στην Καρδίτσα και το Κλειστό «Γ. Μπουρούσης», ενώ την Κυριακή (25/02) ακολουθούν τα ατομικά αγωνίσματα.

H ΑΕΚ άρχισε την πορεία της από το 1ο γκρουπ όπου αναδείχτηκε νικήτρια επικρατώντας 3-0 του Φάρου Αλεξανδρούπολης και του ΠΚΔ Ταύρου. Στην 8άδα απέκλεισε τον Ποσειδώνα Λουτρακίου με 3-1 και στην 4άδα ακόμα πιο δύσκολα τον ΔΑΟ Ταύρου με 3-2, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1.

Στον Τελικό αντιμετώπισε τον ΑΣΕΑ Καβάλα. Στο εναρκτήριο ματς ο Αϊβατίδης ξεπέρασε στα πέντε σετ τον αμυντικό Τιμαμόπουλο και διευκόλυνε το έργο της «Ένωσης». Ο Αϊβατίδης ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Κογκαλίδη με 3-0, ενώ αμφίρροπο ήταν και το τρίτο επί μέρους παιχνίδι όπου ο Γερακιός νίκησε επίσης με 3-2 σετ τον Φέλτσερ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ συγχαίρει τους νεαρούς της αθλητές για τη μεγάλη τους επιτυχία και τον προπονητή του τμήματος, Κώστα Μαδέση. Μας κάνατε υπερήφανους!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X