Εθνική Ελλάδας: Νοκ άουτ με Ολλανδία ο Λαρεντζάκης, ερωτηματικό ο Παπαγιάννης

Εθνική Ελλάδας: Νοκ άουτ με Ολλανδία ο Λαρεντζάκης, ερωτηματικό ο Παπαγιάννης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το… δεξί στη νέα εποχή μπήκε η Εθνική μας ομάδα, η οποία στο ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στον «γαλανόλευκο» πάγκο νίκησε την Τσεχία στο κατάμεστο ΣΕΦ, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025.

Πλέον, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ολλανδία την ερχόμενη Δευτέρα (26/02) για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών ομίλων.

Από το παιχνίδι της Χάγης θα απουσιάσουν οι Τόμας Γουόκαπ, Κώστας Παπανικολάου και Ντίνος Μήτογλου ώστε να πάρουν ανάσες, τρεις παίκτες οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί στο χθεσινό ματς και βοήθησαν σημαντικά στο να έρθει το ροζ φύλλο αγώνα.

Από εκεί και πέρα, νοκ άουτ τέθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος αν και έπαιξε κόντρα στην Τσεχία, ταλαιπωρείται ακόμα από ένα πρόβλημα στον μηνίσκο, και έτσι πάρθηκε η απόφαση να προστατευθεί.

Παράλληλα, αμφίβολος δίνεται ο Γιώργος Παπαγιάννης, με τον σέντερ της Φενέρ να είχε μυϊκό σπασμό στον αριστερό προσαγωγό, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική, η οποία και μέσα στις επόμενες ώρες θα δείξει το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X