Λαμία - ΑΕΚ 1-3 (ΤΕΛΙΚΟ)

Λαμία - ΑΕΚ 1-3 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Λεπτό προς λεπτό το ματς της ΑΕΚ στο ΔΑΚ Λαμίας από το enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ: ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Μόνο νίκη… Για την ΑΕΚ απόψε κόντρα στην επικίνδυνη Λαμία (19:00, Cosmote Sport 1HD, LIVE μετάδοση ENWSI TV) δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της κατάκτησης των τριών βαθμών που θα την διατηρήσουν στην κορυφή.

H AEK πάτησε την περασμένη εβδομάδα την κορυφή για πρώτη φορά φέτος. Εκμεταλλευόμενη την ήττα του ΠΑΟΚ (1-4) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την γκέλα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο με τη Λαμία, η Ένωση επέστρεψε στην 1η θέση και θέλει να μείνει εκεί με την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής.

Το σημερινό έργο των «κιτρινόμαυρων» δεν θα είναι εύκολο έχοντας απέναντι τους έναν ικανό αντίπαλο που κυνηγά την εξάδα μετρώντας, μάλιστα, στα τελευταία πέντε ματς 4 νίκες και μία ισοπαλία. Και τι ισοπαλία; Μόλις την προηγούμενη αγωνιστική παίζοντας με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ρουμπέν Μαρτίνεθ, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου πήρε ηρωικό «Χ» στην έδρα του Παναθηναϊκού (2-2), ενώ νωρίτερα είχε πάρει σπουδαία νίκη επί του άμεσου ανταγωνιστή της για την εξάδα, Αστέρα Τρίπολης, νικώντας 2-1.

LIVE το Λαμία – ΑΕΚ

Λεπτό προς λεπτό το ματς της ΑΕΚ από το enwsi.gr:

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X