Κεδέρης: «Στη Δράμα για δύο νίκες»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Διομήδης Άργους
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Κεδέρης μίλησε για τις δύο αναμετρήσεις της ΑΕΚ στη Δράμα με την τοπική ομάδα για πρωτάθλημα και Κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο μεγάλα παιχνίδια θα διεξαχθούν μέσα σε τέσσερις ημέρες στη Δράμα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕΚ.

Το πρώτο αφορά το πρωτάθλημα με την Ένωση να θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, παραμένοντας κοντά στον Ολυμπιακό και την κορυφή της βαθμολογίας. Ο δεύτερος αγώνας της Τετάρτης θα κρίνει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια του Final Four του Κυπέλλου Ανδρών με την ΑΕΚ να παραμένει στη Δράμα για προετοιμασία Δευτέρα και Τρίτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν για την ΑΕΚ οι Σαλέμ (πλέι μέικερ) και Μπελασέν (δεξί ίντερ) που αποκτήθηκαν τα τελευταία 24ωρα, κλείνοντας έτσι το ρόστερ της ομάδας έως το τέλος της σεζόν.

Ο αριστερός  εξτρέμ της ΑΕΚ, Xρήστος Κεδέρης τόνισε για τα επικείμενα παιχνίδια: «Ανεβαίνουμε στη Δράμα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας βγάζει ενέργεια στο γήπεδο του. Θέλουμε να εμφανιστούμε σοβαροί, έχοντας και το μυαλό μας στο ματς του Κυπέλλου. Μετά από καιρό είμαστε πλήρεις και στόχος μας είναι οι δύο νίκες».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X