Τούχελ: «Δεν νομίζω ότι είμαι μόνο εγώ το πρόβλημα στην Μπάγερν»

Τούχελ: «Δεν νομίζω ότι είμαι μόνο εγώ το πρόβλημα στην Μπάγερν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Τούχελ δήλωσε ότι δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για την κακή φόρμα της Mπάγερν και ελπίζει ότι η απόφαση του συλλόγου να «χωρίσουν» στο τέλος της σεζόν θα απελευθερώσει τον ίδιο και τους παίκτες του για το υπόλοιπο της περιόδου.

Οι Βαυαροί αποφάσισαν αυτή την εβδομάδα να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους με τον Τούχελ στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, παρά το συμβόλαιό του που έληγε μέχρι το 2025 μετά από τρεις ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Μπάγερν, που κατέκτησε τα προηγούμενα έντεκα πρωταθλήματα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Bundesliga, οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν.

«Δεν έχει σημασία αν καταλαβαίνω την απόφαση του συλλόγου ή αν είμαι ευχαριστημένος με αυτήν», είπε ο Τούχελ σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (24/2) αγώνα με την Λειψία στην Bundesliga.

«Το μόνο που έχει σημασία τώρα είναι να υπάρχει διαύγεια. Η διαύγεια φέρνει ελευθερία και είναι καλό για τους αγώνες και την προπόνηση. Ελευθερία για τον προπονητή για το πώς να ενεργεί. Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των επιλογών σου», είπε. «Μπορείς να είσαι λίγο πιο απερίσκεπτος».

Ο Τούχελ είχε αναλάβει τον Μάρτιο του 2023 αντικαθιστώντας τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν με υψηλές προσδοκίες, αλλά υπέστη ένα κακό ξεκίνημα, μένοντας ξέω στο Κύπελλο Γερμανίας και το Champions League πριν αρπάξει τον τίτλο της Bundesliga από την Ντόρτμουντ την τελευταία αγωνιστική.

Αυτή τη σεζόν αποκλείστηκε ξανά από το Κύπελλο Γερμανίας και έχασε επίσης τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League με 1-0 από την Λάτσιο την περασμένη εβδομάδα.

«Ποτέ δεν ένιωσα ότι εμείς ως προπονητικό επιτελείο δεν προετοιμάζαμε την ομάδα», είπε ο Τούχελ. «Αλλά έχουμε μια διαφορά από προπόνηση σε αγώνες και ο προπονητής είναι υπεύθυνος.

Δεν νομίζω ότι είμαι το μόνο πρόβλημα, αλλά αποδέχομαι την ευθύνη μου. Δεν είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίζουμε και είμαι δυσαρεστημένος εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα έχουμε μια νέα κατάσταση, αλλά η κατάσταση έχει λυθεί και κοινοποιηθεί, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι το μόνο πρόβλημα», πρόσθεσε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X