Conference League: Εύκολα στους «16» Μόλντε και Στρουμ Γκρατς - Έκανε την έκπληξη και πέταξε εκτός την Άιντραχτ η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Conference League: Εύκολα στους «16» Μόλντε και Στρουμ Γκρατς - Έκανε την έκπληξη και πέταξε εκτός την Άιντραχτ η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Photo Credits: INTIME

Την πρόκριση για τους «16» του Europa Conference League πήραν Μόνλντε, Στρουμ Γκρατς και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα τρία παιχνίδια που ξεκίνησαν στις 22:00 ολοκληρώθηκε το παζλ με τις ομάδες που θα βρεθούν στην αυριανή κληρωτίδα του Europa Conference League.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η πρόκριση της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, με τους Βέλγους να κερδίζουν με 2-1 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και να αφήνουν τους Γερμανούς εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας.

Στο πρώτο ημίχρονο  καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε κάποια σπουδαία φάση για να ανοίξει το σκορ, έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0. Στο 2ο ημίχρονο οι Βέλγοι μπήκαν δυναμικά και με τον Πουέρτας, άνοιξαν το σκορ στο 47′. Στο 80ο λεπτό ο Αενσά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν αρχικά να μειώσουν με τον Εμπιμπέ στο 88′, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό και η Ουνιόν πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (2-2 το πρώτο παιχνίδι).

Στα άλλα παιχνίδια η Στρουμ Γκρατς κατάφερε να πετύχει ένα γκολ απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-4 συνολικό σκορ) στο 52′. Ενώ η Μόλντε δεν φάνηκε να δυσκολεύεται πολύ στην Πολωνία και επικράτησε 3-0 (6-2 συνολικό σκορ), καταφέρνοντας να πάρει ένα εισιτήριο για τους «16» του UEFA Europa Conference League.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από τις αναμετρήσεις του Europa Conference League:

Λέγκια Βαρσοβίας – Μόλντε 0-3

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 1-2

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Στρουμ Γκρατς 0-1

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X