Κάλεσμα Τσατάλη για το ΑΕΚ Β'-Ηρακλής: «Η ομάδα δεν υπάρχει μόνο για να υπάρχει - Είναι υποχρεωμένη να ξεχωρίζει όπου συμμετέχει»

Κάλεσμα Τσατάλη για το ΑΕΚ Β'-Ηρακλής: «Η ομάδα δεν υπάρχει μόνο για να υπάρχει - Είναι υποχρεωμένη να ξεχωρίζει όπου συμμετέχει»
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Τάσου Τσατάλη για την ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανάρτησή του στα social media, ο Τάσος Τσατάλης απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει την ΑΕΚ Β’ στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρακλή για τη Super League 2.

Ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Ένωσης τονίζει πως η ομάδα έχει ως στόχο τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και καλεί τον κόσμο να στηρίξει τους παίκτες του Νίκου Κούστα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του αναφέρει:

«Η ΑΕΚ Β΄ δεν υπάρχει μόνο για να υπάρχει και φέτος γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να είναι ξεκάθαρο αυτό το μήνυμα. Πλέον είμαστε στην τελική ευθεία μιας δύσκολης σεζόν και η ομάδα έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο. Την συμμετοχή της στα play offs. Το ματς με τον Ηρακλή την Κυριακή (25/2) στις 15.00 στο δεύτερο αγωνιστικό μας Σπίτι, το Σεραφείδειο, θα είναι καθοριστικό για την επίτευξη αυτού του στόχου. Απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο με βαρύ όνομα.

Η ΑΕΚ Β΄, η ομάδα μας, έχει ανάγκη την παρουσία μας δίπλα της νωρίς το απόγευμα της Κυριακής και πρέπει να την έχει. Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να ξεχωρίζει όπου συμμετέχει κι έχει τα φόντα για βάλει την σφραγίδα της ως το τέλος της φετινής κούρσας σε ένα δύσκολο κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες και όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν για την ομάδα έχουν ανάγκη την Κυριακή να κοιτάξουν στην κερκίδα και να δουν τον κόσμο της ΑΕΚ μαζί τους. Όλοι στο Σεραφείδειο την Κυριακή, μετά την νίκη της πρώτης ομάδας στην Λαμία το Σάββατο!»

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X