Επιστρέφει μετά από 3 χρόνια στην Εθνική Γερμανίας ο Κρόος

Επιστρέφει μετά από 3 χρόνια στην Εθνική Γερμανίας ο Κρόος
Photo Credits: INTIME

Ο Τόνι Κρόος ανακοίνωσε ότι από τον Μάρτιο θα επιστρέψει στην εθνική Γερμανίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την επιθυμία του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δηλαδή να επιστρέψει στην εθνική Γερμανίας έκανε πραγματικότητα ο Τόνι Κρόος, ο οποίος ανακοίνωσε πως ύστερα από τρία χρόνια θα φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής του ομάδας.

«Παιδιά, θα παίξω ξανά για τη Γερμανία από τον Μάρτιο. Γιατί; Επειδή μου το ζήτησε ο ομοσπονδιακός προπονητής. Είμαι έτοιμος για αυτό και είμαι σίγουρος ότι με την ομάδα μπορούμε πολλά περισσότερα από όσα πιστεύουν οι περισσότεροι στο Euro», δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram.

Η πορεία της εθνικής Γερμανίας στο Euro 2020 σταμάτησε νωρίς αφού αποκλείστηκε στη φάση των «16» από την Αγγλία σε νοκ-άουτ αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων και τρεις ημέρες αργότερα, στις αρχές του Ιουλίου του 2021, ο Τόνι Κρόος πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από τη διεθνή δράση.

Ο λόγος -όπως εξήγησε ο ίδιος δημόσια γνωστοποιώντας το αντίο του- ήταν για να αφοσιωθεί στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο και στην οικογένεια του, για να έρθει όμως ο ίδιος 2,5 χρόνια μετά να κάνει δεύτερες σκέψεις.

Επ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X