Λίβερπουλ: Στις 40.000 ευρώ έχουν φτάσει τα εισιτήρια για τον τελευταίο αγώνα του Κλοπ

Λίβερπουλ: Στις 40.000 ευρώ έχουν φτάσει τα εισιτήρια για τον τελευταίο αγώνα του Κλοπ
Photo Credits: INTIME

Τα εισιτήρια για τον τελευταίο αγώνα του Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ στον πάγκο της Λίβερπουλ έχουν φτάσει στη μαύρη αγορά μέχρι και τα 40.000 ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος εποχής στη Λίβερπουλ, καθώς όπως ανακοινώθηκε πριν από μερικούς μήνες ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει στο τέλος της εφετινής περιόδου από τον πάγκο των «Κόκκινων».

Ο διάσημος Γερμανός τεχνικός επιβεβαίωσε πως το καλοκαίρι θα φύγει από την αγγλική ομάδα, μολονότι έχει συμβόλαιο μαζί της έως τον Ιούνιο του 2026.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, επικρατεί παροξυσμός στις τάξεις των φιλάθλων των «Κόκκινων», καθώς κανένας δεν θέλει να απουσιάσει από τον τελευταίο αγώνα του Γερμανού κόουτς στο «Άνφιλντ», γεγονός που έχει εκτοξεύσει στα ύψη τις τιμές των εισιτηρίων.

Στις 19 Μαΐου η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί τη Γουλβς για την τελευταία αγωνιστική της Premier League και τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως τα εισιτήρια έχουν φτάσει στη μαύρη αγορά μέχρι και το ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X