Παναθηναϊκός: Παρουσία Αλαφούζου η τελευταία προπόνηση - Δεν ανακοινώθηκε αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Παρουσία Αλαφούζου η τελευταία προπόνηση - Δεν ανακοινώθηκε αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Παρουσία Αλαφούζου διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρουσία Γιάννη Αλαφούζου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τη ρεβάνς του ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον ΠΑΟΚ (21/02 19:00) στη Λεωφόρο, με τους «πράσινους» να μην ανακοινώνουν αποστολή για το ματς.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, fun game και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Ατομικό ακολούθησε ο Τζούριτσιτς και θεραπεία οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ- Μπράουν.

Όσον αφορά τον Φώτη Ιωαννίδη, ο 24χρονος στράικερ προπονείται κανονικά σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες και θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, αύριο (21/02) αναμένεται και η απόφαση για την έφεση που άσκησε το Τριφύλλι για την κόκκινη κάρτα που πήρε ο Τάσος Μπακασέτας στο ματς της Τούμπας με τον «Δικέφαλο» και τότε θα ξεκαθαρίσει αν ο αρχηγός της Εθνικής θα βρίσκεται επίσης στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X