Μπελάδες για Μαρινάκη στην Αγγλία: «Δύσκολα θα γλιτώσει η Νότιγχαμ την αφαίρεση βαθμών»

Μπελάδες για Μαρινάκη στην Αγγλία: «Δύσκολα θα γλιτώσει η Νότιγχαμ την αφαίρεση βαθμών»
Photo Credits: INTIME

Σοβαροί μπελάδες στην Αγγλία για Βαγγέλη Μαρινάκη και Νότιγχαμ που κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπελάδες πρώτου μεγέθους στην Αγγλία για την Νότιγχαμ και τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail στις ομάδες της Premier League υπάρχει η βεβαιότητα ότι η Νότιγχαμ θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών για παραβίαση του ορίου οικονομικών απωλειών της τελευταίας τριετίας.

Την βεβαιότητα ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών -όπως έγινε και προ μηνών με την Έβερτον από την οποία αφαιρέθηκαν 10 βαθμοί- εκφράζουν οι ομάδες της Premier League, κάτι που επικαλείται σε άρθρο της η Daily Mail.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει κριθεί ήδη ένοχη για παραβιάσεις του Profit and Sustainability Rules (PSR), που αφορά το μέγιστο περιθώριο οικονομικών απωλειών για κάθε κλαμπ σε βάθος τριετίας και στις αρχές του μήνα θα οριστεί η ημερομηνία, όπου ανεξάρτητη τριμελής επιτροπή θα ακροαστεί την υπερασπιστική γραμμή της Νότιγχαμ, που από την στιγμή που ανέβηκε στην Premier League το καλοκαίρι του 2022, έκανε 43 μεταγραφές και υπερέβη το όριο απωλειών που για εκείνη ήταν τα 61 εκατομμύρια λίρες.

Σε περίπτωση ποινής αφαίρεσης βαθμών, η Φόρεστ θα έχει δικαίωμα έφεσης που θα εκδικαστεί πριν την λήξη του πρωταθλήματος, αφού πιθανότατα η απόφαση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση υποβιβασμού στην Championship.

Πηγή: sdna.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X