Μάνατζερ Στάνκοβιτς: «Ευτυχισμένος ο Τσίτσαν στην ΑΕΚ!»

Μάνατζερ Στάνκοβιτς: «Ευτυχισμένος ο Τσίτσαν στην ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο μάνατζερ του Τσίτσαν Στάνκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μάνατζερ του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Μαξ Χαγκμάιρ, παρακολούθησε το ματς της ΑΕΚ με την Κηφισιά στην «Αγία Σοφία – OPAP Arena» μαζί με την σύζυγο του Αυστριακού κίπερ, ενώ την Δευτέρα (19/2) είχε τετ α τετ με τους ανθρώπους της ομάδας στα γραφεία της ΠΑΕ.

«Ο Τσίτσαν είναι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ» τόνισε λακωνικά ο Μαξ Χαγκμάιρ στην επικοινωνία που είχε μαζί του το SDNA το διάστημα της παραμονής του στην ελληνική πρωτεύουσα.

Να θυμίσουμε πως ο Στάνκοβιτς τον περασμένο Οκτώβριο και σε on camera δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην Ένωση, δηλώνοντας απολύτως δικαιωμένος για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων».

Τόσο οι «κιτρινόμαυροι» όσο και ο εκπρόσωπος του 31χρονου κίπερ είναι απολύτως ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της μεταξύ τους συνεργασίας που βάσει συμβολαίου…τρέχει μέχρι το καλοκαίρι του ΄25.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X