«Σκέφτεται να απολύσει τον Μόγιες η Γουέστ Χαμ - Αυτοί είναι οι τρεις πιθανοί αντικαταστάτες του»

«Σκέφτεται να απολύσει τον Μόγιες η Γουέστ Χαμ - Αυτοί είναι οι τρεις πιθανοί αντικαταστάτες του»
Photo Credits: INTIME

Πιο πιθανή από κάθε άλλη φορά φαντάζει η απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μόγιες από την τεχνική ηγεσία της Γουέστ Χαμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε κρίση φαίνεται πως έχει μπει η Γουέστ Χαμ μετά και από την τρίτη σερί ήττα στην Premier League, αυτή τη φορά από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τα «σφυριά» έχουν μπει με τον χειρότερο τρόπο στο 2024, αφού σε έξι ματς πρωταθλήματος και δυο Κυπέλλου, μετρούν συνολικά τέσσερις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες και έχουν υποχωρήσει στην 9η θέση της βαθμολογίας στην Premier League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sky Sports και αναπαράγει και η Daily Mail, η πρώτη αλλαγή που αναμένεται να γίνει στη Γουέστ Χαμ είναι αυτή στον πάγκο, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου.

Ο 60χρονος Σκωτσέζος που οδήγησε πέρυσι τους Λονδρέζους στην κατάκτηση του Conference League αναμένεται να αποτελέσει πολύ σύντομα παρελθόν μετά από πέντε χρόνια στον πάγκο της ομάδας.

Φαβορί σύμφωνα με τις δυο προαναφερθείσες ιστοσελίδες, είναι τρία. Ο Ζουλιέν Λοπετέγι, που τον περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από τη Γουλβς, ο Στιβ Κούπερ που απολύθηκε πρόσφατα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά και ο Γκρέιαμ Πότερ που παραμένει μακριά από τους πάγκους από τον Απρίλιο το 2023.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X