Τσατάλης για το κάλεσμα Ολυμπιακού σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ: «Με την επιστροφή Μελισσανίδη το είδαμε κι αυτό - Μπορεί και να ειδοποίησε»

Τσατάλης για το κάλεσμα Ολυμπιακού σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ: «Με την επιστροφή Μελισσανίδη το είδαμε κι αυτό - Μπορεί και να ειδοποίησε»
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Το είδαμε και αυτό» σχολιάζει ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις τραγελαφικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Τσατάλης έγραψε σε ανάρτηση του «Φτάσαμε μια ανάσα από τα 50 και με την επιστροφή Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, το είδαμε κι αυτό. Μπορεί και να ειδοποίησε…» σχολιάζοντας όσα είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μετά τη νίκη των πειραιωτών στην Τούμπα.

Το σχέδιο του Ολυμπιακού αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τουμπα. Καθώς ευθέως κάλεσε σε συμμαχία Αλαφούζο και Σαββιδη εναντίον της ΑΕΚ!

Ο… αντιπρόεδρος της ομάδας του Πειραιά ακόμα και από την Θεσσαλονίκη ασχολείται με την ΑΕΚ. Δεν αναφέρεται ευθέως φυσικά στην Ενωση για να μην έχει μπλεξίματα. Ωστόσο μένει στα… υπονοούμενα λέγοντας «βλέποντας τι συμβαίνει στα αλλα παιχνίδια».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X