Marca: «Υπέγραψε για πέντε χρόνια στη Ρεάλ ο Εμπαπέ»

«Ο Εμπαπέ ενημέρωσε τη διοίκηση της Παρί ότι θα φύγει το καλοκαίρι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας Μarca ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ήδη υπογράψει το πενταετές συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ ανακοίνωσε προ ημερών στους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα το φετινό καλοκαίρι καθώς ολοκληρώνεται και το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν.

Έτσι κι αλλιώς, οι Μαδριλένοι ήταν το φαβορί για την απόκτησή του και αν και ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι και συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει και οι υπογραφές έχουν «πέσει».

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η Marca ο Μπαπέ έχει υπογράψει το πενταετές συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται να γίνει μετά την 1η Ιουλίου μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς της ομάδας στο νέο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει ότι οι ετήσιες απολαβές του Γάλλου ποδοσφαιριστή θα κυμαίνονται από 15 έως 20 εκατομμυρια ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια, δηλαδή μετά την ανανέωση του συμβολαίου, του ο Μπαπέ λάμβανε στην Παρί 32 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X